Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Karnevál Velencében I. - tavaszvárás a lagúnák városában

Olaszország, Észak-Adria, Velence
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!


Egyes utazásokra 5% vagy 6% "FIRST MINUTE" KEDVEZMÉNY február 2-ig.

Leírás

TAVASZVÁRÁS A LAGÚNÁK VÁROSÁBAN

Utazás: 

Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.

Szállás

2 éjszaka egy Padova környéki szállodában (Velence kb. 45 perc autóbusszal), 2-3 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobákban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár). A szálloda hivatalosan 4 csillagos minősítésű, az irodánk értékelése szerint inkább egyszerűbb 3 csillagosnak felel meg.

Ellátás

Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora).
Figyelem: Olaszországban a büféreggelik általában egyszerűbb svédasztalt jelentenek. A reggeli tartalma: pékáru, müzli, joghurt, vaj, dzsem, sonka, sajt, italok.


1. nap: Trieszt
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana – Velence útvonalon. Útközben ismerkedés Trieszt városával, amely amfiteátrumszerűen terül el az Adriai-tenger partján. Trieszt az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosa volt, a belváros pompás palotái nagyrészt ebből az időszakból származnak. A közös séta után rövid szabadprogram, majd utazás az Adriai-tenger mentén a Padova környéki szállodába (2 éj).

2. nap: Velence
Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, ismerkedés a város különleges hangulatával és legfontosabb nevezetességeivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-székesegyház, Campanile, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő szabadidő arra, hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában, és részt vegyen a különleges hangulatú karneváli forgatagban. A velencei program zárásaként lehetőség hajózásra (vaporettóval) a Canal Grandén, a város főútvonalán, ahol a legszebb paloták találhatóak.
A késő délutáni órákban visszautazás a szállodába.

3. nap: Padova
Indulás hazafelé. Délelőtt ismerkedés Padovával, Szent Antal városával, a híres bazilika megtekintése (gyönyörű szobrok, domborművek, freskók stb.), majd hazautazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Időpont - Teljes részvételi díj
2024. febr. 10-12.  81.500 Ft
 

A teljes részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a 2 éjszakai szállást félpanzióval, a helyi idegenforgalmi adót, az útlemondási biztosítást, a belépési illetéket Velencébe (az autóbuszra), a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza a belépődíjakat és a velencei vaporettójegyet. 

Velencében 2024-ben várhatóan bevezetik a személyenkénti „napi beléptidíjat”, melynek összege 3 és 10 euro között várható (szezontól függően). További részletek a program szeptemberi meghirdetésekor még nem ismertek. Kérjük, figyeljék honlapunkat!

Egyágyas felár: 15.300 Ft 

Gyerekkedvezmény:  20.000 Ft (12 év alatt)

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

 

Autóbuszos felszállóhelyek
6.00 – Budapest Déli pályaudvarnál, a PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkoló (Kosciuszkó Tádé utca)
7:00 – Székesfehérvár Piac téri buszpu. melletti parkoló Vörösmarty tér felőli része
7:40 – Siófok OMV benzinkút a McDonald's-nál
9:10 – Nagykanizsa MOL benzinkút a 7-es út mellett (Garay u. 15.)

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!