Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Berekfürdői Termál - és Strandfürdő

Magyarország, Észak-Alföld, Berekfürdő
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2023. július 9.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett

Indulás: 7.30 órakor

Program:

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő Magyarország egyik legrégebben üzemelő gyógyvizes fürdői közé tartozik. Egy festői szépségű zöldövezetben terül el, ami 8 hektár nagyságú, saját belső tóval. A strandfürdő területén található 2 gyógymedence, 1 gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással, ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült, 2 termálmedence, gyermekmedence és egy 500 m2-es ifjúsági élmény medence sodrófolyosóval és csúszdával. A fürdő fedett részlegén 4 db teljesen megújult fedett medence, gyógytorna, gyermek és egy fekvőpados élménymedence üzemel. A kitűnő termálvíz reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak. A fürdő vendégei közül sokan ivókúrát is folytatnak, hiszen tapasztalataik szerint csökkenti a gyomorégést és enyhíti a gyomorpanaszokat. 

Fürdés előtt, aki szeretne rész venni, két különleges programra invitáljuk. Egy nagyon gazdag néprajzi magángyűjteményt nézhetnek meg, majd a településsel ismerkedhetünk meg egy informatív fél órás traktoros utazás során a fürdőzés előtt

Fürdő belépő: felnőtt: 3.300,- Ft/fő, diák/nyugdíjas: 2.800,- Ft/fő,

Csúszdajegy egész napos 1.000,- Ft/fő, szauna 1.100,- Ft/fő

Egyéb belépők: kb. 2000,-Ft/fő

Visszaindulás 18 órakor, érkezés Budapestre 20-21 óra körül. 

 

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 11.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő


 Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!