Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Himawari - nyári Japán körutazás, magyar nyelvű idegenvezetővel 2023

Japán, Körutazás Japánban, Körutazás Japánban
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!

Leírás


Júliusi körutunk alkalmával igyekszünk rövidebb idő alatt a lehető legtöbbet megmutatni Japán klasszikus látnivalói közül. Utunkat leginkább azoknak ajánljuk, akik a nyári szabadság alatt a legjobb ár-érték arányban szeretnének megismerkedni a felkelő nap országával, tapasztalt magyar idegenvezető segítségével. Programunk főbb részei a hatalmas modern metropolisz, Tokió, valamint a hagyományok és szentélyek városa, Kiotó, de mindezek mellett más, a közelben lévő ismert helyekkel is megismerkedhet, mint Kamakura, a Hakone Nemzeti Park, vagy Nara.

Útvonal: Tokió – Kamakura – Hakone – Kiotó – Nara – Oszaka
Időtartam: 10 nap / 7 éj
Tervezett időpont:
2023. július 17 – 26.

Szállás

  • Tokió (3+1 éj): Daiichi Hotel Ryogoku
  • Oszaka (3 éj): Hotel Elsereine Osaka

 

Program

 

1 . Nap - július 17.
 

Elutazás a délutáni órákban Budapestről, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében a Emirates légitársaság járatán.

 

2 . Nap - július 18.
 

A késő délutáni órákban érkezünk a tokiói nemzetközi repülőtérre, ahonnan busszal megyünk a szállodába. A szobák elfoglalása után szabadprogram.

Szállás Tokióban.

 

3 . Nap - július 19.
 

Reggelit követően busszal utazunk a közeli Kamakura városába, melyet Kelet-Japán kiotójának is neveznek. Kamakura két legfőbb nevezetessége a hatalmas Buddha szobor a Kotoku-in templomban, valamint a festői Hasedera templom. A kulturális látványosságokat követően teszünk egy kellemes sétát Enoshima tengerpartján. Némi szabadidőt követően busszal utazunk vissza a fővárosba.

Szállás Tokióban.

 

4 . Nap - július 20.
 

Reggeli a szállodában, majd egész napos gyalogos városnézésünk során kipróbálhatjuk Tokió elsőre bonyolultnak tűnő, de valójában meglepően jól szervezett tömegközlekedését.

Először a TV-ből jól ismert forgalmas kereszteződéshez tartunk Shibuyában, majd a Meiji szentélyt látogatjuk meg. Ezt követően pedig elmerülünk Tokió üzleti- és szórakoztató negyedében, Shinjukuban. A nap végén a számtalan felhőkarcoló között emelkedő városháza kilátójából csodáljuk meg a városra nyíló panorámát.

Szállás Tokióban.

 

5 . Nap - július 21.
 

Egy időre búcsút veszünk a fővárostól, és korán reggel busszal indulunk a szent Fuji-hegy lábánál elterülő nemzeti parkba, Hakonéba. Itt először egy sétahajózáson veszünk részt az Ashi-tavon, majd a Hakone felvonóval megyünk Owakudani-ig, ahonnan jó idő esetén szép kilátás nyílik a Fuji-ra. Végezetül egy rövid megállót ejtünk a kitűnő állapotban megtartott Odawara Kastélynál. A program végén rövid időre visszatérünk Tokióba, de csak azért, hogy alkalmunk legyen kipróbálni a híres shinkansent, a japán szuperexpresszt. 250 km/órás sebességgel száguldunk az ország konyhájának is nevezett metropoliszba, Oszakába. Érkezés után elfoglaljuk szállodai szobáinkat.

Szállás Oszakában.

 

6 . Nap - július 22.
 

Egész napos, buszos városnézésre indulunk a szentélyek és gésák városába, Kiotóba. Elsőként a „Tiszta víz” Templomát (Kiyomizudera) látogatjuk meg, melynek verandájáról páratlan kilátás nyílik a környékre. Innen az 1001 Kannon templomához, a Sanjusangendohoz tartunk, majd programunkat Kiotó legnagyobb hagyományos piacán, a Nishiki piacon folytatjuk, ahol némi szabadidő áll majd rendelkezésre. Délután látogatunk el az ősi császárváros legszebb látnivalójaként számontartott Aranytemplomhoz (Kinkakuji).

Szállás Oszakában.

 

7 . Nap - július 23.
 

Mozgalmas napunk során vonattal Narába látogatunk, de út közben még teszünk egy feledhetetlen sétát a több, mint tízezer narancsszínű torii (szentélykapu) végeláthatatlan sorai közt a Fushimi Inari Taisha nagyszentélyben. Narában ellátogatunk a Todai-ji templomba, ahol a város jelképe, a hatalmas Buddha-szobor található. Ezután megtekintjük a Kasuga Taisha szentélyt és teszünk egy sétát a csodálatosan szép Nara Parkban, ahol 1200 őz kószál szabadon. Vonattal utazunk vissza a szállodánkba.

Szállás Oszakában.

 

8 . Nap - július 24.
 

Reggelit követően fél napos városnézés keretében tömegközlekedéssel igyekszünk felfedezni a régió legnagyobb városát, Oszakát. Magasabbról is megcsodáljuk a várost a központban lévő Umeda Sky Building kilátójából, majd ebédünket szabadidő keretében a Dotonbori városrészben költhetjük el, mely számtalan étteremmel és hatalmas választékkal várja az ide látogatókat. Késő délután shinkansen szuperexpresszel utazunk vissza Tokióba, és tömegközlekedéssel jutunk a szállodánkba.

Szállás Tokióban.

 

9 . Nap - július 25.
 

Reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd délelőtt szabad program áll rendelkezésre Tokióban. Kora délután busszal folytatjuk városnézésünket, mely során elsőként a császári család jelenlegi lakhelyéhez, a Császári Palotához látogatunk el. Ezt követően körbejárjuk Tokió elit bevásárlónegyedét, Ginzát, majd következő célpontunk az Asakusa negyed lesz, ahol a város legfontosabb buddhista templomát, a Sensojit találhatjuk. Végezetül válogathatunk a Nakamise bevásárlóutca szuvenírboltjainak kínálatából. Innen este felé busszal jutunk ki a repülőtérre, ahonnan Dubaion keresztül utazunk haza Magyarországra. Érkezés Budapestre várhatóan július 26-án a déli órákban.

 

Magyar nyelvű idegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhez idegenvezetőt nem tudunk biztosítani!

 



Részvételi díj:  1.270.000 Ft /fő-től

Előfoglalási akcióval 2023. április 30-ig : 1.219.000 Ft /fő-től

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • Repülőjegyet, reptéri illetéket Budapest-Tokió -Budapest útvonalon
  • 7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
  • Reggelit minden nap
  • Transzfereket (busz és tömegközlekedés)
  • Magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
  • Városnézést Tokióban, Kiotóban, Narában, Oszakában, Hakonéban és Kamakurában
  • Hét napos Japan Rail Pass vasúti bérletet
  • Retúr repülőtéri transzfert
  • A belépőket a programok során
     

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • A programban nem szereplő étkezéseket
  • Egyágyas felárat (140.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!