A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz! |
Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek
Indulás: |
2025-09-28-tól 2025-10-07-ig |
||
Szobatípus: | 2 ágyas deluxe szoba | ||
Időtartam: | 7 éj | ||
|
1262730.00 Ft/fő, Reggeli, BUD | ||
Ajánlatkérés |
Indulás: |
2025-09-28-tól 2025-10-07-ig |
||
Szobatípus: | Ocean Junior lakosztály | ||
Időtartam: | 7 éj | ||
|
1493730.00 Ft/fő, Reggeli, BUD | ||
Ajánlatkérés |
Indulás: |
2025-09-28-tól 2025-10-07-ig |
||
Szobatípus: | Családi szoba | ||
Időtartam: | 7 éj | ||
|
1539930.00 Ft/fő, Reggeli, BUD | ||
Ajánlatkérés |
A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz! |
A párok és nászutasok körében kétségkívül Mauritius legnépszerűbb luxuskomplexuma, a LUX* Le Morne Hotel a sziget dél-nyugati csücskében terül el, a Le Morne félszigeten, az ikonikus Brabant-hegy lábánál. Mauritius legfőbb jelképe, a híres ,,vízalatti vízesés" a LUX* Le Morne Hotel szomszédságában található az óceánban, a sziget delfinles programjai is ide hajóznak, így az állatokat akár a szobánk teraszáról is láthatjuk a távolban ugrándozni. A partról álomszép naplementékben gyönyörködhetünk az UNESCO világörökség részének is nyilvánított területen, július-szeptember között pedig a hosszúszárnyú bálnákat is megpillanthatjuk ezen a részen.
Maga a hely egy valódi csoda, éppen olyan, amilyet legszebb álmainkban látunk, mintha egyenesen az Édenkertbe cseppentünk volna; hófehér púderhomok és a természet lágy ölelése, ahol mezítláb és lazán élvezhetjük a luxuskiszolgálást.
Zöldellő kert veszi körül a főként természetes anyagokból készült épületrészeket, melynek előterében rikító színekben pompázik az Indiai-óceán, a háttérben pedig a Brabant-hegy magasodik.
A hotel olyan minőségű ínyencfalatokkal és mesterien kreált prémium koktélokkal kápráztat, melyek szintén csak legszebb álmainkban léteznek; saját biokertészetükben termesztett alapanyagok az ételekben és detox levekben, saját kávéföldjükön termesztett kávé a kávézóban, házi készítésű fagylalt.
A LUX* szállodalánc a fenntartható turizmus megalapozásának kiemelt résztvevője a szigeten. Úttörője volt a ,,Zero Food Waste" törekvésnek, a ,,Keen on Green" koncepciónak (minden étteremben megtalálhatók helyi alapanyagokból készült nyers, vegán és vegetáriánus opciók is), elsőként vonta ki házaiból az egyszer használatos műanyagokat, váltott egy fenntarthatóbb, energiatakarékos működésre.
a LUX* szállodalánc vendégei érkezéskor vizespalackokat kapnak, melyeket a hotelben rendszeresen újratölthetnek a hotel által biztosított, prémium minőségű ívóvízzel.