Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Brazília körutazás az Iguazu vízeséssel ***

Brazília, Körutazás Brazíliában, Körutazás Brazíliában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-10-22-tól
2024-10-31-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 9 éj
Ár:
1185000.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás
Rio de Janeiro - Paraty - Iguazu vízesés (brazil és argentin oldal)

Program leírás

Tervezett program:

 

1. nap: Budapest ...

Elrepülés átszállással Brazíliába, Rio de Janeiro-ba. Brazília a dél-amerikai kontinens legnagyobb országa és az egyetlen, ahol portugálul beszélnek (a többi országban a spanyol a hivatalos nyelv). Hatalmas kiterjedésének köszönhetően az ország különböző részei más és más arcát mutatják a természetnek. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

 

2. nap: ... Rio de Janeiro - Corcovado - Copacabana

Kora reggeli érkezést követően transzfer a szállodába. Reggeli, majd pihenés délelőtt a szállodában. Napközben ebéd. Délután felmegyünk fogaskerekűvel a Megváltó szobrához, amely a Corcovado hegy tetején magasodik, innen gyönyörű panoráma nyílik a városra. Szállás Rio de Janeiroban.

 

3. nap: Rio de Janeiro - Cukorsüveghegy

Reggeli után a Rio jelképének számító Cukorsüveghegy meglátogatása. Ez Rio egyetlen része, ahonnan a Copacabana tengerpartja teljes egészében belátható. Ezt követően városnézés a világ legszebb fekvésű városában. Az Isten brazil, erről meg vannak győződve Latin-Amerika legnagyobb országának lakói. Felfogásuk szerint az Úr hat nap alatt teremtette meg a világot, s a hetedik napon Rio de Janeirót. A természet valóban jót akart Brazíliának, hisz termékeny földet adott neki, gazdag ásványkincseket, csodálatos tengerpartokat és életvidám embereket. A ,,leg-ek országára" jellemző a népek és kultúrák keveredése, a fantasztikusan sokszínű növény és állatvilág, a kitűnő konyha és a szamba ritmusa. A Brazíliába utazók bepillantást nyerhetnek e különleges ország életébe, megismerkedhetnek a természet különleges képződményeivel, vízesések sokaságával, a nemzeti parkokkal és a brazíliai jelképpel, Rio de Janeiróval. Szállás Rio de Janeiroban.

 

4. nap: Rio de Janeiro - Paraty

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás Paratyba (az UNESCO Világörökségek részét képezi), mely Brazília legszebb fekvésű óceánpartjával rendelkezik. A kis gyarmati város központja nemzeti műemléki védettséget élvez, az autóforgalom elől elzárt utcákat szépen megőrzött házak szegélyezik, és az öbölben számtalan kis sziget és barlang bújik meg. A hangulatos kisvárosban visszarepülünk az időben: nosztalgikus, történelmi tereken, szűk utcácskákon, régi templomok között sétálhatunk. Napközben ebéd. Visszautazás Rio de Janeiroba. (A program ára: 38.000 Ft.) Szállás Rio de Janeiroban.

 

5. nap: Rio de Janeiro - Iguazu vízesés

Reggeli, majd délelőtt szabad program, fürdés, pihenés. Transzfer a repülőtérre és elrepülés az Iguazu vízeséshez, amely a világ legbővizűbb vízesése, melyhez mind növény-, mind állatvilágban igen változatos nemzeti park tartozik. A szubtrópusi környezetben fekvő vízesésrendszer, amelyet 275 apróbb vízesés alkot, Brazília, Paraguay és Argentína határán található. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora.  Szállás az Iguazunál.

 

6. nap: Iguazu vízesés (argentin oldal)

Reggelit követően kirándulás az Iguazu vízesés argentin oldalához, ahol megtekintjük az Ördög torkának nevezett részt (Gargante del Diablo). Idő függvényében fakultatív programlehetőség: Macuco szafari, azaz motorcsónaktúra a vízesés alá. Miután a dzsungelen keresztül lesétálunk az Iguazu partjára, motorcsónakokba szállunk és az örvénylő, sistergő folyón behatolunk a 70-100 méteres dübörgő vízfalak közé (helyszínen fizetendő - kb. 95 USD). Vacsora. Szállás az Iguazunál.

 

7. nap: Iguazu vízesés (brazil oldal) - Rio de Janeiro

Reggeli után látogatás az Iguazu vízesés brazil oldalánál. Az Iguazu a világ talán legszebb vízesés láncolata. Kiadós séta a brazil oldalon a vízesések mellett és alatt, amely az UNESCO Világörökségek részét képezi. Transzfer a repülőtérre és visszarepülés Rio de Janeiroba. Transzfer a szállodába. Szállás Rio de Janeiroban.

 

8. nap: Rio de Janeiro - Copacabana

Reggeli, majd egész nap szabad program, pihenés, fürdés a tengerparton. Szállás Rio de Janeiroban.

 

9. nap: Guanabara-öböl - Rio de Janeiro ...

Reggeli után szabad program. Transzfer a hajókikötőbe és hajókirándulás a riói Guanabara-öbölben. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

 

10. nap: ... Budapest

Hazaérkezés menetrendtől függően Budapestre.

 

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-            Rio de Janeiro: A tenger és a hegyek között elterülő Carioca tájak

-            Paraty

-            Iguazu Nemzeti Park

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Árak

Helyszínen fizetendő költségek:

Helyszíni belépők és a program szerinti főétkezések (1 ebéd és 2 vacsora): 225 USD/fő (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatókna)

A 225 USD/fő a program szerinti belépőket és főétkezéseket (1 ebéd és 2 vacsora) tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

A további étkezések egyénileg történnek, ebben a csoportkísérő idegenvezető segítséget nyújt (vacsoránként kb. 25-35 USD-ral lehet számolni).

 

Helyszíni fakultatív program: szambashow-val egybekötött vacsora (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

 

Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Szolgáltatások

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékekkel

- BBP utasbiztosítás (EUB Air&Cruise TOP: 7.400 Ft)

- közlekedés külön buszokkal, kisbuszokkal, belső repülőjárattal

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*-os) szállodákban kétágyas, fürdőszobás szobákban, reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
A 4. napi fakultatív program (Paraty ebéddel) Turnusok:
2024-10-22 - 2024-10-31
38000

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!