Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Pihenés a Maldív-szigeteken látogatással Dubajban 2024. április 28-május 5.

Maldív-szigetek, Male Atoll, Észak-Male Atoll
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

A világ legmagasabb tornya, leggyorsabb liftje, a legnagyobb képkeret, a legmagasabb óriáskerék - hogy csak párat soroljunk fel a legek közül. Mindezt egy virágzó oázisban a sivatag közepén! Programunkban ízelítőt kapunk Dubai látnivalóiból, miután pihentünk néhány napot a paradicsomi Maldív-szigeteken.

 Megtelt!


Dátum:
2024. április 28-május 5.
Időtartam:
8 nap / 6 éjszaka  
Utazás: Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: Kb. 10 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban
Ellátás: A Maldív-szigeteken prémium all inclusive, Dubajban reggeli
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 18 fő

 

Pihenés a Maldív-szigeteken látogatással Dubajban ajánlatunk programleírása

 

1. nap: elutazás a Maldív-szigetekre

Indulás Budapestről kora délután, utazás dubaji átszállással a Maldív-szigetekre.

 

2. nap: Maldív-szigetek

Male repülőterére a reggeli órákban érkezünk, majd hajós transzferrel jutunk el a délelőtt folyamán a szállodába. Délután szabad program, kikapcsolódás a tengerparton. Szállás a Maldív-szigeteken (3 éj).

 

3-4. nap: Maldív-szigetek

Szabad program, kikapcsolódás a szállodasziget fehérhomokos partjain.

 

5. nap: Maldív-szigetek , utazás Dubajba

A mai délelőtt még a strandolásé, hiszen csak a késő délutáni órákban indul vissza Dubajba a repülőjáratunk! Délután hajós transzfer a repülőtérre, elutazás Dubajba. Érkezés az éjszakai órákban, transzfer a szállodába (3 éj).

 

6. nap: Dubai

Egész napos városnézés az ultramodern nagyvárosban, mely az Emirátusok 2. legnagyobb városa. Délelőtt a történelmi Bastakiya negyedben ismerkedünk a 200 évvel ezelőtti Dubai városával, majd hagyományos vízitaxival, abrával utazunk a híres fűszerpiacra és aranypiacra. Az ebédet követően a The Frame-hez, vagyis a Képkerethez látogatunk, melyből pazar kilátás nyílik a régi és a modern városrészre. Folytatjuk utunkat a Jumeirah Mecset felé, majd fotóstop a világ egyetlen 7 csillagos szállodájánál a Burj al Arabnál. Látogatást teszünk a Palm Jumeirah szigeten, ami otthont ad a lenyűgöző Atlantis szállodának is. Láthatjuk a Mall of Emirates bevásárlóközpontot, ahol a világ legnagyobb beltéri sípályája található, a Sheikh Zayed út modern felhőkarcolóit, majd a Dubai Mall-hoz utazunk, itt a hozzá kapcsolódó híres Burj Khalifa tornyot a 124. emeleten lévő kilátóig fedezzük fel.  

 

7. nap: Dubai

Egész napos szabad program Dubaiban, amit mindenki kedve szerint tölthet: vásárlás a Dubai Mall-ban, vizes élmények az Aquaventure vagy a Wild Wadi vízi parkokban, síelés a Mall of Emirates-ben, a családoknak vidám órákat ígérnek a Dubai Parks hullámvasútjai és látnivalói, a Dubai akvárium, a Jövő múzeuma vagy a szezonálisan nyitva tartó Csodakert.

Délután fakultatív programlehetőség: sivatagi jeep szafari barbeque vacsorával: Délután dzsipekbe szállunk és izgalmas sivatagi szafarira indulunk Dubai környékén. A homokdűnék között hullámvasútként kanyargó terepjárókon való utazás mindenkinek mókás pillanatokat szerez majd! A vacsorát egy hangulatos sivatagi táborban fogyasztjuk el, a szórakozásról táncosok gondoskodnak. Késő este visszautazás a dubaji szállodába. Részvételi díj: 27 900 Ft/fő

 

8. nap: hazautazás

Reggel kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Tervezett érkezés a kora délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Sivatagi jeep szafari barbecue vacsorával
27900
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           729 900               2                   1  459 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              155 000                  2                      310 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 769 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő, szállás 6 éjszakára, programok, transzferek és belépők a leírás szerint (Dubai Frame, Burj Khalifa), helyi idegenforgalmi adó, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 20 USD /fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

egyágyas felár: 220 000 Ft/fő

felnőtt pótágyon ár: 699 900 Ft/fő

gyermek pótágyon ár: 619 900 Ft/fő

Sivatagi jeep szafari barbecue vacsorával: 27 900 Ft/fő

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!