Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Dubai / Hyatt Regency Dubai*****

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-06-01-tól
2024-06-08-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
375000.00 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-16-tól
2024-06-23-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
385000.00 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-06-27-tól
2024-07-04-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 6 éj
Ár:
379000.00 Ft/fő, 2 fő, Utazás repülővel, budapest, Reggeli
Ajánlatkérés

Leírás

A Hyatt Regency Dubai a város szívében, Deirában található. A hagyományos piacoktól az építészeti remekművekig, a világszínvonalú vásárlásokig és a tökéletes étkezési élményekig Dubaiban minden megtalálható.

A repülőtértől 12 km-re, a híres vízparti sétányhoz közel helyezkedik el ez a modern luxusszálloda. Rövid sétával elérhető az aranypiac, a textilpiac és a fűszerpiac. 7 km távolságra található a Deira City Center gigantikus bevásárlóközpont. Könnyen megközelíthető a Dubai Múzeum és a történelmi a Bastakiya negyed. A szálloda nevéhez méltó, színvonalas szolgáltatásokkal, szórakozási és sportolási lehetőségek széles skálájával várja a vendégeket. 421 szobával, illetve lakosztállyal rendelkezik, melyek az Arab-öbölre és a Dubai-szigetekre néznek.

Szoba (king/twin Standard room): 34 m2 alapterületű, modern stílusban berendezett. Felszereltségéhez tartozik a légkondicionáló, TV, dolgozó sarok, telefon, intenet csatlakozási lehetőség, széf, minibár, tea- és kávéfőző, márványborítású fürdőszoba káddal, zuhannyal, hajszárítóval.

Ellátás: Reggeli, de felár ellenében félpanzió és teljes panzió is kérhető.

Szolgáltatások, sport: Többféle étterem az olasz, japán, iráni stb konyha remekeivel, bárok, kávézók, karaoke, nightclub, autó/limuzinkölcsönzés, golf park, teniszpálya, konferenciaterem, WiFi, mosoda, valutaváltás, orvos hívásra, gyógyszertár, élelmiszerbolt, szépségszalon, SPA centrum különféle kezelésekkel, jól felszerelt edzőterem, korcsolyapálya, medence nyugágyakkal, kirándulások szervezése.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!