Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Felfedezőúton Katarban pihenéssel a Maldív-szigeteken 2023 - Csoportos körutazás nyaralással

Katar, Katar, Katar
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel


Töltsék az őszi szünetet Katar felfedezésével – Doha modern látnivalói mellett ellátogatunk a sivatagba és az ország történelmi örökségeivel is ismerkedünk! Majd élvezzék a gondtalan kikapcsolódást néhány napig a csodás Maldív-szigeteken!

Garantált indulás! Utolsó 3 hely!

Előfoglalási kedvezmény 30 000 ft/fő október 19-ig!

 
Dátum: 2023. október 29-november 6.
Időtartam: 9 nap / 6 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 10 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodákban
Ellátás: 2 éj reggeli, 4 éj all inclusive
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő

 

Felfedezőúton Katarban pihenéssel a Maldív-szigeteken ajánlatunk programleírása

 

1. nap: utazás Dohába

Délután elutazás Budapestről Dohába, érkezés az éjszakai órákban. Transzfer a szállodába, szállás Dohában (2 éj).

 

2. nap: Doha

A délelőttöt a város felfedezésével töltjük, végighaladunk a Corniche tengerparti sétányán az izgalmas Katara kulturális faluba, ami többek között két különleges mecset, egy klasszikus görög stílusú amfiteátrum, művészeti galériák, exkluzív üzletek, éttermek, kávézók és egy nyilvános strand egyvelege. Ellátogatunk a Pearl osztriga formájú, mesterséges szigetére, a Katari Nemzeti Múzeumba, ahol az ország és lakói történetével ismerkedünk, majd a Waqif soukba, ami egy hagyományos katari bazár.

Délután dzsipekbe szállunk, és sivatag felé vesszük az irányt! Az izgalmas sivatagi szafari során a homokdűnék között hullámvasútként kanyargó terepjárókon való utazás mindenkinek vidám pillanatokat szerez majd! Út közben megcsodáljuk a homokdűnékről az Inland Sea látványát, a sós vizű tó természetes határvonalat képez Katar és Szaúd-Arábia között.

 

3. nap: Észak-Katar felfedezése

Katar több ezer történelmi emlékhely, köztük ősi városok, őrtornyok, erődök otthona, a nap folyamán ezek közül néhányat látogatunk meg, megismerkedünk a katari tradíciókkal, történelemmel és kultúrával. Első megállónk Al Khor kikötője lesz, ahol tradicionális dhow hajókat is láthatunk, majd az Al Thakira mangrove erdőbe látogatunk. Megtekintjük a hagyományos katari technikával épült Al Zubara erődöt, amely ma az UNESCO világörökség része és Al Jamil – egykor gyöngyhalászok és halászok által lakott - szellemfaluját is. Délután visszautazunk Dohába, a nap fennmaradó részében szabad program, lehetőség Doha további felfedezésére egyénileg. Késő este transzfer a repülőtérre, az éjszakai órákban elutazás a Maldív-szigetekre. Éjszaka a repülőn.

 

4. nap: Maldív-szigetek

Male repülőterére a reggeli órákban érkezünk, majd hajós transzferrel jutunk el a délelőtt folyamán a szállodába. Délután szabad program. Szállás a Maldív-szigeteken (4 éj).

 

5-7. nap: Maldív-szigetek

Szabad program, kikapcsolódás a szállodasziget fehérhomokos partjain.

 

8. nap: Maldív-szigetek

A mai nap még a strandolásé, hiszen csak az esti órákban indul vissza Dohába a repülőjáratunk! Délután hajós transzfer a repülőtérre, elutazás dohai átszállással Budapestre.

 

9. nap: hazaérkezés

Budapestre a kora reggeli órákban érkezünk.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           879 900               2                      1 759 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               185 000              2                          370 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                     2 129 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 185 000 Ft/fő, szállás 6 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 20 USD/fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

· egyágyas felár: 290 000 Ft/fő

· felnőtt pótágyon kedvezmény: 10 000 Ft/fő

· gyermek pótágyon kedvezmény: 160 000 Ft/fő

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 
Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!