Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Izrael - csoportos körutazás a Szentföldön 2023. október

Izrael, Körutazás Izraelben, Körutazás Izraelben
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás

Látogassanak el a Szentföld legfontosabb látnivalóihoz, Galilea vidékére, Jeruzsálembe és a Holt-tengerhez.

 

Garantált indulás! Utolsó 2 szabad hely!



Dátum: 2023. október 20-26.

Időtartam: 7 nap/6 éj
Utazás: menetrendszerinti közvetlen repülőjárattal
Repülési idő: kb. 3,5 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban
Ellátás: Félpanzió
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő

 

Körutazás a Szentföldön ajánlatunk programleírása

 

1. nap: utazás Izraelbe, Jaffa

Délelőtt elutazás Budapestről, érkezés Tel Aviv-ba kora délután. Látogatás Tel Aviv óvárosi részén, Jaffában: sétát teszünk a kikötőben és a művész negyed hangulatos szűk utcáin, megtekintjük az óratornyot. Szállás Tel Avivban (1 éj).

 

2. nap: Caesarea, Haifa, Akko

Reggel utazás Caesarea ősi római kori romjaihoz, látogatás a színházban és a régészeti területen, majd Haifa szép kikötővárosába tartunk, ahol panoráma városnézés során a kikötővel és a gyönyörű Bahai kertekkel ismerkedünk. Sétát teszünk Akko erődítménnyel védett óvárosában, látogatás a piacon, a régi kikötőben és a mecsetnél valamint a keresztesek várrendszerénél. Szállás Tiberiasban (1 éj).

 

3. nap: Galilea

A napot a Genezáreti-tó környékének felfedezésével töltjük, ez Izrael legészakibb tartománya, hegyes-dombos vidék, Jézus evangéliumi működésének fő színtere. Reggel hajókirándulásra indulunk a tavon, majd Kapernaumba látogatunk, megtekintjük a 2. századi zsinagóga romjait. A Hegyi beszéd színhelye a következő állomás, majd Názáret városába utazunk, Jézus gyermekkorának helyszínére. Látogatást teszünk az Angyali Üdvözlet templomában, majd továbbutazunk Jeruzsálembe. Szállás Jeruzsálemben (3 éj).

 

4. nap: Jeruzsálem

Az Olajfák hegyéről tárul elénk reggel Jeruzsálem városának látképe, innen indulunk az izraeli főváros felfedezésére. Séta a Gethsemane kertben, láthatjuk a Nemzetek templomát, majd az óvárosba látogatunk. Jeruzsálem fallal körülvett óvárosa keresztény, zsidó, örmény és muszlim negyedekre oszlik. Az ősi római úton, a Cardo-n teszünk sétát, láthatjuk a zsidóság legszentebb helyét, a Templom hegyet, majd a Siratófalat, vagy Nyugati falat. Folytatjuk a város felfedezését a Via Dolorosától a Szent Sír templomig, majd szabad program, vásárlási lehetőség a bazárokban.

 

5. nap: Massada és a Holt-tenger

Egész napos kirándulásunk során Földünk egyik legmélyebb pontja, a Holt-tenger felé utazunk. Az Izrael és Jordánia területén fekvő tó magas sótartalmáról is híres, aminek köszönhetően a benne fürdőző teste könnyedén lebeg a vízen. Fürdőzés az ásványi anyagokban gazdag vízben, majd továbbutazunk Massada romjaihoz, az erődöt és a hozzá tartozó palotát még Heródes építtette magának i.e. 37 és 31 között. A sziklás fennsíkon fekvő várból mesés kilátás nyílik a Holt-tenger vidékére.

 

6. nap: Betlehem és Jeruzsálem

Délelőtt Betlehembe utazunk, a Születés templomához, amit a legenda szerint Jézus születésének a helyén emeltek. Mivel Betlehem Palesztina területén fekszik, így az aktuális politikai helyzetnek megfelelően a kirándulás elmaradhat. Délután Jeruzsálem új városrészébe látogatunk, a Mea Shearim negyedben az ortodox zsidók extrém módon vallásos életmódját és kultúráját ismerhetjük meg. További látnivalók: az izraeli parlament, a Knesset és a Menora, Izrael jelképe. Délután transzfer Tel Aviv repülőterére, este hazautazás Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           599 000               2                      1 198 000 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                                79 000                2                       158 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 356 000 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 79 000 Ft/fő, szállás 6 éjszakára félpanzióval, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

· egyágyas felár: 190 000 Ft/fő

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás. 

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!