Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Rózsanapok Baden Bei Wienben és Mayerling

Ausztria, Alsó-Ausztria, Mayerling
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Időpont: 2023. június 4.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.30 órakor

 

Program

A Bécsi Erdő települései közül először Mayerlinget keressük fel. A karmelita kolostor Mayerling Rudolf trónörökös egykori vadászkastélya és az 1889. január 30-án bekövetkezett tragédia színhelye. A tragédia után Ferenc József császár a vadászkastélyt azonnal karmelita kolostorrá alakíttatta át, amely ma is látható.

Az egykori Weikersdorf-kastély és a Doblhoffpark ad évek óta otthont a badeni Rózsaünnepnek. A barokk kastélyparkot, mint „angolparkot” 1820-ban nyitották meg a nagyközönség előtt, ahol júniusban különös élményben lehet részünk. Ebben az időszakban, a többféle illatban és színben pompázó rózsaligetben kellemes séta vár ránk.

Ezen a napon megismerkedünk még Baden nevezetességeivel is, így a városházával, a Városi Színházzal, a plébániatemplommal, a sétáló utcával, vagy megmártózhatunk a Római Termálfürdő medencéiben. A vállalkozóbbak még a várromokat is felkereshetik. Belépő: kb. 10,- €/fő.

Visszaérkezés Budapestre 21-22 óra között.

 

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 12.990,- Ft/fő 

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!