Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Varázslatos Itália két ünnep között -Verona-Padova-Garda-tó 4 nap/ 3éj

Olaszország, Veneto, Abano Terme
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Rövid ismertető: BELLA ITALIA!
Ha szeretné kipihenni magát, és felfrissülni, kikapcsolódhat ezen a tartalmasan, de mégis pihentető programunkon. Az olasz városok varázsa, a kellemes programok feltöltik az ember lelkét és megannyi élményt adnak. A Garda-tó, Padova ikonikus városa és a középkori kisvárosok számos látnivalóval csábítanak. Jöjjön velünk, és kapcsolódjunk ki közösen! 

Utazás: légkondicionált autóbuszszal

Szállás: 4 *- os hotel /Abano Terme (Padova környéke) (La Grotta vélemény 3 csillag) Központ közeli szálloda medencével. Szobák: kellemesen berendezett 2 ágyas (pótágyazható) szoba, Wi-Fi elérés, telefon, TV, széf, hajszárító. 

Ellátás: reggeli és felár ellenében 3 fogásos vacsora (ajánlott) 

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (BOK Sportcsarnok ex. SYMA csarnok és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok: 4 nap/ 3 éj    
2023.12.26-29. (kedd-péntek)

 

1. nap: Budapest - Trieszt- Abano Terme (Padova)  
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, 05:30-kor. Első megállónk az Osztrák-Magyar Monarchia egykori kikötővárosa, Trieszt. A tengerparton és a városban sorakozó barokk és reneszánsz épületek szépségével vár minket. Továbbutazunk Olaszország és Európa egyik legrégebbi termálvíz-lelőhelyére épült, festői fürdővárosába, Abano Termé be. Este a szálláshely elfoglalása.

 2. nap: Verona - Sirmione (Garda-tó)
Ezen a napon mindenki eldöntheti, hogy pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk Verona elragadó arcát és a tavaszi Garda-tó szépségét (Ár: 45 EUR /felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő). Utunkat a fenséges Garda-tóval kezdjük, sétálunk a partján, megnézzük Sirmione tóparti városát, és az elragadó látványt nyújtó Scaligeri vízivárat. Időjárás függvényében rövid hajókázást is tervezünk. Elsőként az Unesco világörökségeként számontartott, Verona-ba indulunk. A város a világ egyik leghíresebb szerelmi történeti hirdeti, a Rómeó és Júlia helyszíneiről, Júlia erkélyéről, és a világhíres koncerteknek helyt adó Arénáról mesélünk városnézésünk alatt, majd szabadprogram, ki-ki maga barangolhat a különleges, elvarázsolt hangulatú utcákon és tereken. Este vacsora a szállodában. 

3. nap: Padova - Marostica 
Félnapos kirándulásunkat az árkádok városában, Padova -ban kezdjük. (Ár: 30 EUR/fő). A régió székhelye régi egyetemi város, egyeteme több mint ezer évre tekint vissza, ahol annak idején Galilei nebulókat okított fizikára. A rengeteg műemlék között fő látványossága a főtér, a Piazza dei Signori, mely reggel piac, délután a sziesztázó nyugdíjasok, este pedig a szerelmespárok kedvelt helye. A közelben található a Palazzo della Ragione is, és az ősrégi egyetem épülete. A csodálatos Szent Antal bazilikában márványkoporsóban őrzik a város védőszentjének csontjait. A bazilikától nem messze található a Scrovegni kápolna, itt található Giotto legrégebbről fennmaradt, legkiemelkedőbb csodás művei. A közelben lévő Prato della Valle Európa egyik legnagyobb tere, melyen a szökőkút körül 82 szobor emlékeztet a város hírnevére. Itt áll egy magyar vonatkozású emlék is: Báthori István szóbra, aki a városban tanult. Következő állomásunk a sakktábla- teréről híres Marostica festői, ódon városkája, ahol a középkori város lakóinak jóvoltából minden évben megelevenednek a sakkfigurák. Visszatérünk az ünnepi ruhába öltözött, elbűvölő Abano Terme városkába, szabadidő és fürdőzés a termálvízű szállodánk medencéjében. 
 
4. nap: Stra (Villa Pisani) - Budapest      
Magyarországra indulunk, de megállunk a Padovától nem messze fekvő Stra -ban, ahol a Villa Pisani mesevilága fogad majd minket. A velencei villa épülete, szobái, a hozzá tartozó kert és labirintus bár megkopva emlékeztet dicső múltjára, szépségeire, több százezer látogatót vonz évente. Élményekkel feltöltődve folytatjuk utunkat, hazaérkezés a késő esti órákban.

Varázslatos Itália két ünnep között - Verona-Padova-Garda-tó 4 nap/ 3 éj 2023
ELŐFOGLALÁSI ÁR-VISSZAVONÁSIG

Időpont
reggelivel  
Részvételi díj /fő
2023.12.26-29. 119 900 Ft (316 €) 

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban társítással!
Egyágyas felár (társítás nélkül):29 900 Ft/fő. (79€)
Vacsora felár:16 900 Ft/fő (45€) 
Audio guide: 2 200 Ft/fő/tartózkodás (6€)
Üdülőhelyi és regisztrációs díj: 15 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fakultatív programok (min. létszám: 25 fő) 
- Garda-tó 45 EUR/fő, 12 évig 25 EUR/fő
- Padova 30 EUR/fő

Belépők és egyéb felárak: 
   - Verona/ Júlia erkély: kb. 6 EUR/fő, Ház udvara INGYENES 
- Verona/Aréna egyénileg: kb. 10 EUR/fő 
 - Garda-tó kishajókázás kb. 10 EUR/fő
 - Sirmione/Scaligeri vár: kb. 4 EUR/fő 


A részvételi díj: autóbuszos utazást, szállást 3 éj félpanzióval, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást, útlemondási díjat (2,8%), fakultatív programokat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, az audio guide költségét.

A szlovén beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt
Az olasz beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!