Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

A Dél-Alföld mesekastélyai

Magyarország, Dél-Alföld, Szarvas
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Dél-Alfold mesekastélyai
2024. április 13.

Indulás Kaposvárról a reggeli órákban a JYSK áruháztól, a volt ideiglenes távolsági buszpályaudvarról. Az első megállónk Szarvas, ahol a mini Makettpark lenyűgöző csodáit fedezzük fel apró méretben. A részletgazdag makettek és a város kicsinyített változata garantáltan elvarázsolja a szívünket. Ezután folytatjuk utunkat a Mittrowszky kastélyhoz, ahol a történelem és a szépség összeolvad egy feledhetetlen élményért. Ismerkedjünk meg a kastély történetével, sétáljunk végig a gyönyörű kerten, és merüljünk el az időutazásban.
Utunk második részében Szabadkígyós vár ránk, ahol a lenyűgöző Wenckheim kastély és az elképesztő angolpark vár minket. Hazaérkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 17 900 Ft mely tartalmazza a csoportvezetést és az utazás költségét

Belépődíjak:
Mini makettpark: 2 100 Ft
Mittrowszky kastély: ingyenes
Wenckheim kastély: kb 2500 Ft

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!