Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Napsütötte Toszkána fürdőzéssel Viareggioban 4 nap/3 éj - Montecatini-Lucca-Bolgheri-Pisa-Ferrara

Olaszország, Toszkána és környéke, Toszkána
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

SLÁGER AJÁNLAT!
E csodás programunkban a történelmi, művészeti, és természeti látnivalók tárházát nyújtjuk Önöknek, ötvözve Toszkána semmihez sem hasonlítható hangulatával és ízeivel. A térség kihagyhatatlan tájaira és kisvárosaiba kalauzoljuk el.  Mindez csak Önre vár!

Utazás: légkondicionált autóbusszal  

Szállás: 3 éj Montecatini Terme  4* hotel (La Grotta vélemény: 3* superior) 
A település központjának közelében található. Szobák: 2 ágy (pótágyazható), kényelmesen berendezett szobák, fürdőszoba, Tv, hajszárító, a szobáknak csak egy része balkonos és TV-vel felszerelt. 

Szolgáltatások: étterem, bár, recepció.

Ellátás: reggeli, felár ellenében  3 fogásos menüvacsora, és a 2.napon a fakultatív program keretén belül hagyományos toszkán farmebéd  

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (BOK Csarnok és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok: 4 nap/3 éj   
2023.07.26-29. (szerda-szombat)  BETELT!

 

Program: 
1. nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba, Szlovénián keresztül. 

2. nap: Lucca - Bolgheri a mesés középkori kisváros -  a vidéki Toszkána/farmebéd -  Montecatini Alto óvárosa
Utunk ma elsőként a festői Lucca-ba vezet, mely a világhírű zeneszerző Giacomo Puccini szülővárosa. Meglátogatjuk a lenyűgöző középkori városka főterét, a bazilikát, sétálunk a fallal körülvett város ódon utcáinak rejtekeiben. Miután elbúcsúztunk a várostól, és újabb kalandok felé vesszük az irányt, elfogyasztunk egy könnyű ebédet egy autentikus hangulatú farmon, ahol megismerkedhetünk a vidéki Toszkána bájával és ízeivel. Érdemes megkóstolni a kivételesen magas minőségű házias ételeket és megismerkedni az olívabogyó és olívaolaj íz világával valamint a helyi bor zamatával is. Ne hagyja ki!  Rövid pihenő után Bolgheri-be indulunk, és a város lenyűgözően szép narancs és réz színű utcácskáin sétálva gyűjtjük mai napi élményeinket. A városba az olaszországi utak szerelmesei előtt ismert - ciprusok által szegélyezett csodás, keskeny autóúton lehet eljutni. A fenséges településen elsőnek a román stílusú Giacomo e Cristoforo templomot pillanthatjuk meg, mely része a települést körülölelő kastélynak. Montecatini Terme-be visszatérve folytathatják a középkori sétát, hiszen egyéni programlehetőségként, még vacsora előtt ajánljuk az óváros felkeresését, melyet az egyedi, tradicionális hangulatú felvonóval érhetnek el. Az ódon városrész felfedezése valóban kellemes program mindenkinek, mert az ősi kanyargós utcácskákon barangolni, vagy egy kávét elfogyasztani ebben a környezetben egyedülálló élmény, miközben a dombról festői kilátás nyílik a toszkán tájra. (Ár 35 EUR/fő) 

3. nap: Pisa ezer arca - kicsit másképp!- Torre del Lago - Viareggio (fürdőzéssel)
Reggeli után a napunkat a toszkán utak egyik kihagyhatatlan állomásán, az ikonikus Pisa-ban kezdjük. Elsőként a festői Csodák terére látogatunk, mely világörökségünk része, és ahol a lebilincselő keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai ferdetorony vár minket. Itt ismerkedünk a gazdag múltú város építészeinek hagyatékával, akik többek között  felhasználták az arab épületek díszítőelemeit, és az ókori világ művészetének csodás jellegzetességeit is, mely lenyűgözi a világ minden sarkából idelátogatókat. Városnézésünk után kisvonatról ámulhatunk a több, mint ezer éves múltra visszatekintő város látnivalóira, mely több csodás teret is rejteget. A festői Arno folyó partján pedig egy picike ékszerdoboz, a Santa Maria della Spina templom, a pisai gótika remekműve vár minket. Különleges, életre szóló élmény az ember, a fenséges hegyek és a természet kapcsolatának tanújának lenni. Idő függvényében ezután a világhírű zeneszerző, Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel, ahol megismerkedünk lakóhelyével, a Villa Puccinivel. Torre del Lago ugyanolyan olasz fürdőváros lenne, mint sok másik. Egyedivé a Puccini villa és annak kertje teszi, hiszen a művésznek annyira megtetszett a  tenger és Massaciuccoli tó által határolt település, hogy házat vásárolt magának itt, mely ma is a család kezében van. Magyar vonatkozású emlékeket is találunk itt, mert Puccini zongoráján ott áll pályatársának, Lehár Ferencnek dedikált fotója. Hazafelé megállunk az elegáns fürdőváros, Viareggio csodás tengerparti sétánya vár minket. Akinek kedve van, és időnk engedi, egy csipet tengerparti fürdőzésre is juthat idő .(Ár: 20 EUR/fő)

4. nap:  Ferrara - Budapest
Reggeli után hazautazunk, de még  egy rövidebb, pihentető sétára megállunk a kedves középkori Ferrara-ban. A város lenyűgöző történelmi központja az UNESCO Világörökség része, és olyan kulturális műemlékekkel rendelkezik, mint a Castello Estense, a városháza, a gyémántpalota és a székesegyház. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Napsütötte Toszkána  fürdőzéssel Viareggioban 2023
4 nap/3 éj 

Időpontok NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ VISSZAVONÁSIG!
07.26-07.29. 119 900 (316 EUR)

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban társítással
Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő (77€)
Vacsora felár: 11 900 Ft/fő (31€) (2 vacsora a szállodában) A reggelis kapacitás elfogyott, az út csak félpanzióval foglalható.

A vidéki Toszkána/ borkóstolós farmebéd  (a 2. napi program része, helyszínen fizetendő)  

Audio guide: 2 200 Ft/fő (6€)

Üdülőhelyi díj: 15 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)

Kedvezmények: 3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Felárak és belépők:  
Fakultatív program (min. létszám 25 fő):
Lucca - Bolgheri - Viareggio - toszkán farmebéd  35  EUR/fő
Pisa, Torre del Lago 20 EUR/fő

Belépők és egyéb felárak 
Lucca/Dóm:                                          kb. 5 EUR/fő
Pisa/Keresztelőkápolna és Dóm:         kb. 8 EUR/fő
Pisa Dóm:                                            ingyenes
Pisa városnézés és transzfer a Csodák terére kisvonattal   kb. 8 Eur/fő
Puccini Villa                                          kb. 8 Eur/fő

 

Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (2,8%),  az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs adót, félpanzió felárát, audio guide költségét.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!