Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Mesebeli utazás Hallstattban és Salzburgban

Ausztria, Felső-Ausztria, Hallstatt
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-05-11-tól
2024-05-12-ig
Szobatípus: Program
Időtartam: 1 nap
Ár:
30990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

 

Időpont: 2024. május 11-12.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.00 órakor

 

Program

Elutazás hajnali 1:00 órakor a Népligetből. Érkezés 8-9 óra között Hallstattba, az UNESCO Világörökség listáján is szerepelő kisvárosba. A városka a Dachstein lábánál elterülő tó partján épült meg, jellegzetessége, ahogyan a kis házai a hegy oldalában fecskefészek-szerűen emelkednek egymás fölött. Hallstattot a Salzkammerguti tóvidék legfestőibb városkájaként tartják számon. Egy közös séta keretében megismerkedünk legfőbb látnivalóival. (Főtere talán Ausztria legszebb főtere. Olyan, mint egy mesebeli tér, mesebeli kis házikókkal és a Szentháromság szoborral a közepén. Hallstatt legfőbb nevezetessége a Mária mennybemenetele templom. A hegyoldalban található, késői gótikus stílusban épült. A templom mellett található a Csontház. Több mint 1200 koponyával. Az utolsó koponyát 1995-ben helyezték el.) A közös séta után szabadidő, melynek keretében hajókázásra is nyílik lehetőség, vagy a város fölött emelkedő kilátóponthoz is el lehet jutni egy felvonó igénybevételével.

Látogatásunk után indulás Salzburgba. Ismerkedés Salzburg városával: felkeressük a Mirabell parkot, ahonnan a legszebb fotókat lehet készíteni a várról, a Getreidegassén elsétálunk Mozart szülőházához, valamint ellátogatunk a salzburgi dómba is. Akinek kedve van, Hohensalzburg várát is meghódíthatja. Ezután szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében a város további titkait lehet felfedezni. Visszaindulás Budapestre 21 órakor, várható visszaérkezés a hajnali 5 óra körül.

Fakultatív kirándulások ára: Felvonó ára: Oda-vissza útra: Felnőtt jegy:20 EUR, Egy útra: Felnőtt jegy: 11 EUR, Csontház: 2 €, Hajókázás: 20-23 €, Városi múzeum: 10 €. A belépők árai tájékoztató jellegűek, változhatnak!!!

Részvételi díj: 39.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 30.990,- Ft/fő

 

+ városbelépő: 10,- €/fő (autóbuszon fizetendő)

BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 

 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!