Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Demjén (Cascade Barlang - és Élményfürdő) busszal

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2024. március 15.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.30 órakor

 

Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének 1500 négyzetméternyi vízfelülete titkokat csobog a fülébe. A 760 méteres barlangfürdő látványát az Avatar film ihlette.

Program 

Elutazás reggel 7.30 órakor a Népligetből, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjébe.

Barlangfürdőről: A Demjéni vízi park újraértelmezte a víz és park házasságát, és egy olyan Aquapark jött létre, ahol az amúgy színtelen víz is a szivárvány összes színében mutatja meg magát. A különleges csobbanások otthona ez, ahol a gumikarikás rafting és kamikaze csúszdán, az osztott pályás csúszdán át visz az út a vízig, de akár 4,5 méter magasságából is bárki belevetheti magát a biztonságos hullámokba.

Termálfürdő: A fürdő vize 690 méter mélyről tör fel, a hazai gyógyvizek egyik előkelő elixírje. Aki elmerül benne, az játékba kezd az idővel, hisz a vizük felveszi a harcot az öregedéssel, megújítja a bőrt, táplálja a testünk csontjait, pezsdíti az izmokat, a vérkeringést, és erősíti a lelket.

 A barlangfürdő wellness részlegén, hétvégeken 14 és 16 órától szauna szeánszot tartanak. A belépésnél megváltott belépőjegy a szauna szeánszokon való részvételt tartalmazza!

A belépőként szolgáló karórákért 1.000,-Ft/db készpénz kauciót számol fel a fürdő, melyet a karóra leadása esetén visszatérít. Érkezéskor, a karóra feltöltött összeggel a fürdő vendéglátó egységeiben vásárolhatnak. A karóra a két fürdő között korlátlan átjárást biztosít a megváltott napon. Visszaindulás Budapestre 18 órakor.  Két fürdő használata egy belépőjegy áráért: Belépő ára: 8.790,-Ft/fő   (az árak változtatását a fürdő fenntartja)

 

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 10.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!