Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Őszi körutazás a Benelux államokban - csoportos körutazás

Belgium, Körutazás Belgiumban, Körutazás Belgiumban
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

csoportos körutazás 

Csatornákkal szabdalt középkori városkák, ízletes sajtok, fenséges csokoládé és persze az utánozhatatlanul finom sörök hazájába látogatunk a Benelux államokban tett körutazásunkon.

Megismerkedünk Amszterdammal, Brüsszellel, körülnézünk Antwerpenben és Rotterdamban, és nem marad ki a programsorból a gyönyörű Bruges, Delft és a Luxemburgi Nagyhercegség sem!

 

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 17 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 10 000 Ft/fő

Dátum 2023. október 5 – 10.
Időtartam
6 nap/5 éj
Utazás
Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő
Kb. 2 óra
Elhelyezés
4 és 3 csillagos szállodákban
Ellátás
Reggeli
Idegenvezetés
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám
20 fő

 

Őszi körutazás a Benelux államokban ajánlatunk programleírása

  

1. nap: Amszterdam

Közvetlen járattal utazás Budapestről Amszterdamba, érkezés kora délután, transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos és gyalogos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Késő délután szabad program keretében beülhetnek egy hangulatos kávézóba, tehetnek egy hangulatos sétát a csatornák szabdalta belvárosban. Este transzfer a szállodába. Szállás Amszterdamban (1 éj).

 

2. nap: Gouda, Delft, Hága, Rotterdam

Goudába, a Sajtmúzeumba vezet az első utunk, majd a Szent János-templomot tekintjük meg. Érdemes a közeli gótikus városháza épületét is megcsodálni, mielőtt továbbutazunk Delftbe, mely főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát, ódon piacterét, majd továbbutazunk Hágába, ahol panoráma-városnézés keretében ismerkedünk a várossal, utána pedig Rotterdamba folytatjuk utunkat. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban. Szállás Rotterdamban (1 éj).

 

3. nap: Bruges, Ghent

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán: délelőtt a csatornákkal szabdalt Bruges-zsel ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghentben töltjük: a St. Bavo-katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. Vacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszelben található szállásunkra.  Szállás Brüsszelben (1 éj).

 

4. nap: Brüsszel, Waterloo

Reggel buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város. Körbenézünk a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között elsétálunk a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet. Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program. Szállás Luxemburgban (1 éj).

 

5. nap: Luxemburg, Orval

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Az Orval-apátsághoz látogatunk, megcsodáljuk a középkori ciszterci apátság romjait és megismerkedünk a mai apátság területén élő közösség életével. A szerzetesek készítik a híres Orval trappista sört, amit megvásárolhatnak a helyszínen. Délután továbbutazás Belgium egyik legfontosabb városába, a hatalmas kikötőjéről és gyémántkereskedelméről is híres Antwerpenbe, ahol panorámatúra keretében megkezdjük az ismerkedést új állomásunkkal. Szállás Antwerpenben (1 éj).

 

6. nap: Antwerpen, Amszterdam

Reggeli után folytatjuk Antwerpen felfedezését, és ellátogatunk a Miasszonyunk-katedrálisba is, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Délután továbbutazás Amszterdamba, ahol folytatjuk az ismerkedést a várossal. Szabad program keretében lehetőség nyílik ellátogatni Amszterdam egyik híres múzeumába, például a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba (előzetes jegyfoglalás ajánlott) vagy megismerkedhetnek a gyémántcsiszolás művészetével. Semmiképpen se hagyják ki levezetésképpen a közös hajózást a csatornákon. Késő délután transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban közvetlen járattal, érkezés késő este.

 

A programok sorrendje változhat.

 

Részvételi díj 2 fő részére kétágyas elhelyezéssel                     Ft/fő                Létszám /fő            Összesen  Ft/2 fő  

Csomagár útlemondási biztosítással (1,4%)                               429 000              2                           858 000 Ft

 
Repülőtéri illeték kb.                                                                      43 000                 2                          86 000 Ft  
Részvételi díj  kétágyas szobában 2 fő részére                                                                                   944 000 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 43 000 Ft/fő, szállás 5 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépődíj a Gouda Sajtmúzeumba, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza: helyszínen fizetendő belépődíjak (kb. 90 euró), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 15 euró /fő), utasbiztosítás.

 

További árak: egyágyas felár: 140 000 Ft/fő.

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 17 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 10 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervizdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervizdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!