Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Pünkösd New Yorkban - Csoportos városlátogatás 2024

Amerikai Egyesült Államok, New York, New York
  • Szálláskategória: Hotel ***+
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-05-15-tól
2024-05-20-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
589900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Csoportos városlátogatás

New York izgalmas városát mindenkinek látnia kell! Fedezzék fel idegenvezetőnkkel a legfontosabb látnivalókat és a szabadidők során alakítsák a programot a saját ízlésük, érdeklődésük szerint!

 

Újdonság!
Garantált indulás!
Kedvezmény: 20 000 Ft/fő április 12-ig

 
Dátum: 2024. május 15-20.
Időtartam:
6 nap / 4 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 10 óra
Elhelyezés: 3+ csillagos szállodában
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 18 fő
 
 

Pünkösd New Yorkban ajánlatunk programleírása 

1. nap: utazás New Yorkba

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, utazás párizsi átszállással New Yorkba, érkezés a kora délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás New Yorkban (4 éj).

 

2. nap: New York

A mai napon megkezdjük az ismerkedést New York látnivalóival, a félnapos panoráma városnézés során felfedezhetjük a filmekből már jól ismert helyszíneket, mint a Times Square, az Empire State Building, a Rockefeller Center, a Flatiron Building, a St. Patrick székesegyház, a Grand Central vasútállomás és a Central Park. Délután szabad program New Yorkban, sétáljanak egyet a Times Square környékén vagy fedezzék fel a High Line-t, az egykori magasvasút pályája mentén kialakított parkot. Fakultatív programlehetőség: csodálják meg New York esti fényeit egy felejthetetlen hajókirándulás során!

 

3. nap: New York

Tovább folytatjuk a buszos városnézést New Yorkban, ma Manhattan déli részével ismerkedünk, itt találhatóak Chinatown, Little Italy, és Greenwich Village városrészek és a városi pénzügyi központja, a Wall Street és az egykori World Trade Center környéke. Rövid látogatást teszünk Brooklynban, ahol a tipikus 19. századi, barna homokkőből épült lakóépületeket is láthatjuk. A városnézés után utasaink visszatérhetnek a szállodába busszal, vagy fakultatív program keretén belül felfedezhetik a 9/11 Memorial emlékhelyet és a hozzá tartozó múzeumot, majd a One World Observatory kilátóból megcsodálhatják a városra nyíló 360 fokos panorámát! Visszautazás a szállodába tömegközlekedéssel, idegenvezetőnk kíséretében.

 

4. nap: New York

Ezt a napot mindenki kedve szerint tölti New Yorkban! Sétáljanak egy nagyot a Central Parkban, látogassanak el az Empire State Building vagy a Rockefeller Center kilátójába vagy a város híres múzeumaiba, vagy szenteljék az egész napot a vásárlásnak!

Fakultatív programlehetőség: Délelőtt kirándulás komppal New York jelképéhez, a Szabadság-szoborhoz, a Liberty szigetre. A szálloda és a kikötő között tömegközlekedéssel utazunk, a csoport idegenvezetőjének kíséretében.

 

5. nap: New York

Délelőtt még használják ki az utolsó szabad órákat New Yorkban! Kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás Amszterdamba, éjszaka a repülőn.

 

6. nap: hazaérkezés

A délelőtti órákban továbbutazás Amszterdamból Budapestre.

 

A programok sorrendje változhat.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív kirándulás a Szabadság-szoborhoz és Ellis Island szigetére magyar csoportkísérővel
24900
New York esti fényei hajókirándulás:
26900
9/11 Memorial&Museum és One World Observatory látogatás magyar csoportkísérővel
44900

Részvételi díj 2 fő részére                                                   Ft/fő         létszám/fő        összesen Ft/2 fő

 

 

Utazási szolgáltatások díja kétágyas
szobában útlemondási biztosítással (2%)                         589 900             2              1 179 800

 

 

Repülőtéri illeték kb.                                                             155  000             2             310 000

 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                                                                                1 489 800

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő, szállás 4 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 40 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 240 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 559 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 539 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

Fakultatív kirándulás: New York esti fényei hajókirándulás: 26 900 Ft/fő (a részvételi díj tartalmazza a hajókirándulás díját, a kikötőt rövid sétával érhetik el utasaink a szállodától, a hajón italok és ételek vásárolhatók külön díj ellenében)

Fakultatív program: 9/11 Memorial&Museum és One World Observatory látogatás magyar csoportkísérővel: 44 900 Ft/fő minimum 10 fő jelentkezése esetén (a részvételi díj tartalmazza a belépőket de a helyi közlekedés díja a helyszínen fizetendő)

Fakultatív kirándulás a Szabadság-szoborhoz és Ellis Island szigetére magyar csoportkísérővel: 24 900 Ft/fő (a részvételi díj tartalmazza a hajójegyet, de a helyi közlekedés díja a helyszínen fizetendő)

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 25 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 15 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni 

igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

   

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!