Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

KRÜGER PARK SZAFARI

Dél-Afrikai Köztársaság, Körutazás Dél-Afrikában, Körutazás Dél-Afrikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás
Indulási időpontok:

2023.jan. 22  - dec. 31 között

Indulás: minden héten vasárnap Johannesburgból



Mpumalanga nagyon kontrasztos terület, nyugatról meredek lejtő, buja őshonos erdők, kristálytiszta patakok és lezúduló vízesések határolják, majd átváltozik a sík Lowveld bushveldé, amely otthont ad az egyik leggazdagabb állat-és növényvilágnak a Földön. Különböző magántulajdonú védett területek és a híres Krüger Nemzeti Park található itt. A magántulajdonú parkokban sétálhatunk gyalogutakon és nyitott járművekben utazhatunk.

1. NAP: JOHANNESBURG - BUSH LODGE
Reggel indulás egy festői útvonalon Mpumalanga-ba. Útközben ebéd saját költségen. Ezt követően a Lowveld bushveld felé kanyarodunk. A Krüger Park mellett található tábor igényesen kialakított, teljesen beleolvad a környezetbe, frissítő medencével rendelkezik és lenyűgöző kilátás nyílik a környező bozótosra. A vacsora nyílt tűzön fő. A jól felszerelt Bush Lodge-ben éjszakázunk.

2. NAP: BUSH LODGE
Könnyű reggeli után indulunk a gyalogos vadlesre. Körülbelül 3 órán keresztül sétálunk, rendszeresen megállókkal. Az idegenvezető és egy nyomkereső vezeti a csoportot. 10 óra körül villásreggeli, majd pihenés a medencénél. Délután nyitott járművel vadles, amit éjszaka is folytatunk, így olyan éjszakai állatokat is megfigyelhetünk, amik egyébként általában nem láthatóak. Vacsora braai/afrikai barbeque. Szállás Bush Lodge-ben.

 

3. NAP PANORAMA ROUTE – HAZYVIEW
Egy kiadós reggelit követően, felfedezzük a híres Panorama Route-t. Egy megállókor megnézzük az impozáns Blyde River Canyon-t, Bourke’s Luck Potholes-t, a God’s Window-t. Megállunk Graskop-ban, egy hangulatos kis városban, ahol betérünk a híres Harry Pancake Bar palacsintázóba (saját költségen). Délután leereszkedünk a Kowyn Pass, egy hagyományos faluba, ahol eltöltünk egy kis időt a hely Shangan emberrel. Ezután transzfer a Lodge Hazyview szállásra.

 

4. NAP KRUGER NEMZETI PARK
Korán reggel a napfelketében indulás a Krüger Nemzeti Parkba, ahol az egész napot vadlessel töltjük. Piknikebéd. A Paul Krüger által 1898-ban alapított park a világ egyik legrégebbi és legismertebb parkja és egyben a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület 18.989 km2 területtel. Nagyvadakban dúskáló ligetes szavannái, part menti erdői és a nagy füves síkságai állatok sokaságának természetes lelőhelyei. Vacsora és szállás a park egyik táborhelyén. Késő délután visszatérés a Lodge Hazyview szállásra.

 

5. NAP TRANSZFER JOHANNESBURG
Indulás Johannesburgba reggeli után, érkezés a késő délutáni órákban.

2023. Részvételi díj: 360.000 Ft/fő

 

Ár tartalmazza: közlekedést, ételeket, kávét, teát, gyümölcslevet a reggelinél, szállást, gyalogtúrákat, vadleseket, belépési díjakat, angol idegenvezetőt.

Ár nem tartalmazza: repülőjegy+reptéri illetéket (193.900 Ft/fő-től), alkoholt, üdítőitalokat, borravalót, tranzitszállást Johannesburgban, reptéri transzfer oda-vissza.

Fontos: A program 18 és 55 év között ajánlott. Malária elleni óvintézkedés tanácsos. A hálózsákra, törölközőre és párnára van szükség ezen a programon. A gyalogos vadles eléggé megerőltető. Esetenként nagyon meleg lehet, így a leégés ellen megfelelő óvintézkedéseket kell tenni.

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!



A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!