Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

New York utazás magyar idegenvezetéssel a nyári szünetben

Amerikai Egyesült Államok, Körutazás Amerikában, Körutazás Amerikában
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

New York utazás a nyári szünetben

 

 

New York, New York. A világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.

 

Árfolyam-garancia!

 

1. nap

 

Az utazás New Yorkba egyénileg történik. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre elérhetőségeinken, amennyiben utasaink repülőjegyüket irodánkon keresztül szeretnék lefoglalni.

A Manhattanben szívében, a Times Square-nél elhelyezkedő szállodánk megközelítése és elfoglalása szintén önállóan történik, transzferfoglalás kapcsán munkatársaink szívesen segítenek elérhetőségeinken.

Tervezett hotel (a változtatás jogát irodánk fenntartja): Courtyard by Marriott New York Manhattan/Times Square West

 

2. nap

 

 

A hotelben elfogyasztott reggelink után egy aktív séta és/ vagy buszos kirándulás során délelőtt Manhattan déli részét, a pénzügyi negyed és az egykori World Trade Center környékét fedezzük fel. 

Délután/ este szabad program.

 

Javasolt program: ebéd után érdemes felkeresni a közelben lévő 9/11 múzeumot, a One World Observatory-t, ill. javaslunk egy városnéző hajóutat is.

  • 9/11 Memorial & Museum: Az igazi történelem itt vár bennünket. Hagyjunk helyet az érzelmeknek ezen a rendkívüli bemutatón! Óriási erővel hat, hogy egyszeriben ott találjuk magunkat a világot alapjaiban megrendítő esemény részleteinél.
  • One World Observartory: A One World Observatory New York legújabb, legmodernebb kilátója a város déli részében.
  • Városnéző hajóút: Manhattan és a Szabadság-szobor látképe mellett az East River túlsó partján Brooklyn, míg a Hudson másik oldalán Jersey City fényeiben gyönyörködhetünk.

 

Belépőjegyek, foglalások kapcsán munkatársaink készséggel várják az érdeklődéseket.

 

3. nap 

 

 

Reggeli után fél napos városnézés következik, melynek keretei között olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, az ikonikus Empire State vagy Flatiron Building.


A hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, egy régi ipari magasvasút pályáján épített nyilvános park meglátogatása lesz. A közeli Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomásán milliók haladnak keresztül naponta, ez New York egyik legfontosabb ütőere, de vár minket a kihagyhatatlan Central Park is, ahol véget ér a közös program. 

Délután/ este szabad program.

Javasolt program: A Central Park megannyi lehetőséget rejt: kellemes séta, piknik, kerékpározás, romantikus lovaskocsikázás stb.

 

Esti programjavaslat: Gyönyörködjön a fényárban úszó metropolisz panorámájában az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb jelképének számító Empire State Building kilátójából! 

 

Belépőjegyek, foglalások kapcsán munkatársaink készséggel várják az érdeklődéseket.

 

4. nap

 

 

Szabad program.

 

Javasolt program: Látogasson el Metropolitan Múzeumba vagy a Szabadság-szobor szigetére és Ellis-Islandre egy hajókirándulás keretében.

Esti programként tekintsen meg egy világhírű Broadway Musicalt!

Belépőjegyek, foglalások kapcsán munkatársaink készséggel várják az érdeklődéseket.

 

 

5. nap

Menetrendünktől függően még ki tudjuk használni a New York utazás során eltölthető időt, reggeli után még tehetünk egy nagyobb sétát, pótolhatjuk az elmaradt bevásárlást.

Önálló (vagy irodánk által foglalt transzferrel) eljutás a repülőtérre.

 

Irodánk a programváltoztatás jogát fenntartja

 

A városnézések során sokat fogunk sétálni, gyalogolni, így a program aktív fizikai igénybevételt jelent.

 

Idegenvezető kizárólag a program szerint tart a csoporttal.

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • szállást tervezetten a megjelölt hotelben
  • reggelis ellátást
  • 2x fél napos programot magyar nyelvű idegenvezetővel
  • virtuális idegenvezetőt a teljes utazás során


A részvételi díjak az alábbiakat nem tartalmazzák:

  • ESTA engedély(eke)t az USA-ba való belépéshez
  • fakultatív programokat
  • kötelező borravalót 
    A borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban, mint pl. az USA-ban, kötelező (pl. gépkocsivezetők, idegenvezetők, szállodák munkatársai /recepciós, reggeliztetők), éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik Amerikában!
  • útlemondási- és utasbiztosítást
  • a részvételi díj nem tartalmazza részben fel nem soroltakat

     
     

Utazásaink igény szerint hosszabbíthatók, módosíthatók, ill. magasabb kategóriába sorolhatók (repülés magasabb osztályokon, szállás magasabb kategóriájú szállodákban, luxusprogramokon való részvétel lehetősége stb.). Egyéni kéréseivel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Hosszabbítás egyéni igények szerint
1
Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!