Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Párizs - Versailles - Disneyland autóbusszal

Franciaország, Ile-de-France, Párizs
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-10-27-tól
2024-11-01-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
245900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. NAP Indulás Budapestről a hajnali órákban. ÚTVONAL: Hegyeshalom -Ausztria -Németország - Franciaország. Útközben 3-4 óránként félórás pihenőt tartunk kulturált benzinkutak parkolóinál. Az éjszakát szálláson töltjük a német -francia határnál.

2. NAP Reggeli után indulunk Párizsba. Érkezés dél körül, majd buszos városnézés következik, ezutánséta a Cité szigeten a Notre-Dame és a Városháza környékén. Ezután következik a Diadalív, Champs-Élysées, Tuileriák kertje és a Concorde tér felfedezése. Sétálunk a Montmarte-on és megtekintjük a Sacre Coeur Bazilikát. A nap végén elindulunk a szállásra.

3. NAP Reggeli után indulás Párizsba. Látogatása Trocadéro térre, séta a Mars mezőn. Innen az Invalidusok dómjához (F) - Napóleon sírjának megtekintése - megyünk. Délutánelutazunk Versailles-ba,XIV. Lajos kastélyához látogatunk el. A program során felkeressük a kastélyt (F) és a parkját.Este sétahajózunk (F) a Szajnán.Innen indulunk a szállásra.

4. NAP Fakultatív kirándulás: reggeli után ellátogatunk Disneyland-be (F), ahol a csoport egy vidám és játékosnapot tölthet el Mickey egér, Donald kacsa, Villám McQueen és a Karib-tenger kalózainak társaságában,egész nap a parkban vagyunk (Disneyland belépő 1 napra és az eredeti 1 parkba szól) VAGY szabadprogram Párizsban. Este visszatérünk a szálláshelyünkre.

5. NAP Reggeli után látogatás a Louvre (F)-ban, majd szabadprogram a La Fayette áruház és környékén. Kora délután indulunk a német-francia határ felé. Az éjszakát szálláson töltjük.

6. NAP A reggelit követően folyamatos utazás után - kisebb megállókkal - várható érkezés a késő esti órákban Budapestre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív vacsora: 10.000 Ft/alkalom, 5 alkalommal: 50.000 Ft/fő
  • Disneyland belépő: 110 EUR/fő

Az ár tartalmazza

  • autóbusz-közlekedés költségei
  • éj szállás Ibis típusú Hotelben 3 ágyas elhelyezéssel,
  • reggelivel
  • idegenvezető költségei

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!