Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szegedi lótuszvirágzás

Magyarország, Dél-Alföld, Szeged
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Szegedi lótuszvirágzás
2024. július 27. 

Indulás a hajnali órákban Kaposvárról. Folyamatos utazás Szegedig. Útközben megállunk Felsőszentivánon, és megtekintjük a szélmalmot, mely az ország egyetlen mai napig működő malma. Délelőtt érkezünk Szegedre. Városnézésünk során megnézzük a főbb nevezetességeket, itt lesz lehetőség szuvenír vásárlásra.  Ha Szegeden járunk, akkor nem szabad kihagynunk a híres szegedi halászlé megkóstolását. Halat kedvelők biztosan kedvelik majd fakultatív ebédlehetőségünket Szeged egyik ikonikus éttermében a Tisza parton. Halat nem kedvelők természetesen választhatnak az étterem „halmentes” kínálatából is. 
Délután a Fűvészkertben megnézzük az indiai lótuszállományt, a közel száz éves lótuszok kibontják szirmaikat, rózsaszínbe öltöztetve a Füvészkertet. Ezek a lótusztövek közel egyidősek a Füvészkerttel, igazi ritkaságok! Megtekinthető a japán kert legcsodásabb eleme, a lótuszos tó. 
S mindezek mellett, a hely szelleméből adódóan, természetesen Ázsia érdekes növényei sem maradhatnak ki a sorból.
A Füvészkertből autóbuszunkkal visszautazunk a belvárosba, ahol szabadprogram keretében mindenki egyénileg élvezheti a város elvarázsoló mediterrán hangulatát.
Késő délután hazaindulunk, érkezés Kaposvárra az esti órákban.

Részvételi díj: 19 900 Ft

Füvészkert belépő Lótusz napokon: kb. 4 500 Ft
Fakultatív ebédlehetőség: kb. 6 000 Ft


Minimális létszám: 35 fő

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!