Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Makó – Hagymatikum fürdőzés – a Hagymafesztivál idején

Magyarország, Dél-Alföld, Makó
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Makó – Hagymatikum fürdőzés
– a Hagymafesztivál idején

Időpont: 2024.szeptember 15.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8.00 órakor

Program


Először Makón a festői Maros partot keressük fel, ahol a Lombkorona sétány is található. A sétányon találkozhatunk hagyományos függőhíddal, acélkorongos függőhíddal, valamint dzsungelhíddal is, melyek a magasban történő sétánkat teszik még izgalmasabbá.  Megpihenhetünk a Hagymaterasz árnyas részein, felmehetünk a kilátótoronyba a pazar panorámáért, vagy éppen kipróbálhatjuk a lejutás leggyorsabb módját, a vállalkozó kedvűeknek készült óriás csőcsúszdát. A látogatás után továbbutazunk Makó belvárosába, ahol a város híres fürdőjében a Hagymatikumban lehet fürdőzni. A makóiak szerint a fürdők fürdője egy élmény-, gyógy- és wellness részlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. Az először 1956-ban felszínre hozott termálvízre öt évvel később épült első ízben kiszolgáló épület. Ma azonban az egyedülálló organikus épületegyüttes fokozza az élményt. A 2012 januárjában átadott impozáns épületet Makovecz Imre a kortárs magyar építészet legismertebb alakja tervezte. Formáját a kisváros hungarikumnak számító vöröshagyma ihlette.

18 különböző medencével, 7 fajta száraz és 1 infra szaunával, 1 gőzkabinnal, wellness és szépségszolgáltatásokkal az ország és Európa egyik legkülönlegesebb élmény-, gyógy- és wellness szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexuma. Beltéri medencéi között barlang medence, kaland medence, relax medence, különböző gyermekmedencék, valamint úszásra is alkalmas hőfokú tanmedence áll rendelkezésre. A fürdő teljes felújításon, bővítésen esett át ebben az évben, megújulva várja látogatóit.

Ezen a hétvégén rendezik meg a hagyományos Hagymafesztivált. A fesztivál a település jelentős szakmai, kulturális és zenei eseménye. A hagyományokhoz híven ilyenkor kiállítók érkeznek és mutatják be termékeiket és kézműves áruikat, ezzel igazi színes forgatagot alkotva, ahol lehetőség lesz szétnézni, vásárolni. Várható visszaérkezés Budapestre, 20 óra körül.

Belépők: kb. 1.500, - Ft/fő + fürdő belépő (3.100, - Ft/fő NY/D 2.300, - Ft/fő)

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 14.290,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!