Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

ADVENT GRAZBAN, ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ

Ausztria, Steiermark, Graz
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás, Városnéző programok
Szűrés
Indulás: 2024-12-21-tól
2024-12-21-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
17990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

ADVENT GRAZBAN,
ÉS A HUNDERTWASSER FÜRDŐ

Időpont: 2024. december 21

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 5.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.00 órakor

Program

Graz adventkor csodálatos fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll. Választhatunk a számos adventi koncert közül, vagy csak tehetünk egy kiadós sétát az ünnepi díszbe öltöztetett városban. A legkülönfélébb kulináris finomságok csábító illata lengi be a főtéren található karácsonyi vásárt, amely feledhetetlen élményt ígér minden látogatónak.

Indulás Budapestről 6:00 órakor. Folyamatos utazás, útközben rövid pihenőkkel Rogner Bad Blumauba, ahol a Hundertwasser által épített fürdővel ismerkedünk meg egy vezetés keretében. A fürdő és a szállodaépületek szertelen, színes formái és a jellegzetes aranyszínű hagymakupola már messziről hívogat. A létesítmény épületei szelíden ölelik körbe a szabadtéri medencék egy részét.  Egy finom süteményt és egy kávét fogyasztunk el a túra befejezése képen. Majd Graz felé veszük az irányt.

A kora délutáni órákban érkezünk Stájerország fővárosába, Grazba. Megnézzük a Tartományi Székház udvarán a faragott jégszobrokat, a jászolt, amely 50 tonna jégből készül. Megtekintjük a Szent Egyed székesegyházat, a Hercegi várat, II. Ferdinánd mauzóleumát. Felkeressük a Christkindlmarktot, ahol az adventi időszakban változatos programkínálat gondoskodik a megfelelő karácsonyi hangulatról: adventi éneklés, gospelkoncertek, regionális kórusok és együttesek, hangulatos adventi séták, krampuszfutások és maskarás felvonulások gondoskodnak róla, hogy az advent Grazban feledhetetlen élmény legyen. Várható visszaérkezés Budapestre 22 óra körül. Belépők: kb. 20 €

Részvételi díj: 26.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 17.990,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!