Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Mórahalom - TulipGarden - Szeged - Vadaspark

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

 

Időpont: 2024. április 29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett) 

Indulás: 7.00 órakor

 

Program

Elsőként Szegeden, a Vadasparknál állunk meg, mely a természet kertje! Magyarország legnagyobb területű, közel 45 hektáron fekvő állatkertje. természetes környezetben fekszik, a vadasparki tölgyerdő és a Sancer-tó partja önmagában is kellemes és megnyugtató élménnyel szolgál a kirándulóknak. Az állatgyűjteménye viszont annál több izgalmat nyújt, hiszen a nagy állatkerti kedvencek mellett, mint a dél-afrikai oroszlán, a zsiráf, a szurikáta és – 2018 májusától – az ázsiai elefánt, számos igazi ritkasággal is találkozhatnak a látogatók.

Mórahalom sok látnivalót és élményt kínál. Immáron több éve, hogy a TulipGarden kert ötlete nyomán kialakult a látogatható, szedhető, csodálható tulipános kertek hagyománya Magyarországon. Tavasszal 120 ezer nyíló virág látványában gyönyörködhetnek Mórahalmon a látogatók, több mint 50 fajta nyílik itt. Megcsodálható a közel 500 tőből álló, most meginduló bazsarózsa  ültetvény is. A területen büfé is működik, valamint kézműves termékek vásárára is lehetőség nyílik. Különleges kalandnak ígérkezik a Bivalyrezervátum, mely gyönyörű természeti környezetben, a Nagyszéksós-tó környékén található, szemben a tulipános kerttel. A Duna-Tisza közén fellelhető értékes szikes jellegű élőhelyek egyike a mórahalmi Nagyszéksós-tó. Területe körbejárható, gyakran a kerítéshez közel legelésző állatok jól megfigyelhetők, illetve a terület mellett elhelyezett magaslesről az egész táj átlátható. Az Ezer Év Parkja, egy kéthektáros szabadtéri kiállítóhely, területén a történelmi Magyarország építészeti, történeti emlékeit mutatja be 1:25-ös méretarányú makettek formájában. Várható visszaérkezés Budapestre 20-21 óra körül. Belépők: kb. 8.000,- Ft/fő.

 

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 13.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
 
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!