Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Kecskemét - a hangok birodalmában - Leskowsky Hangszergyűjtemény - Makó - Hagymatikum fürdőzés

Magyarország, Kirándulások Belföldön, Kirándulás Belföldön
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Kecskemét – a hangok birodalmában
Leskowsky Hangszergyűjtemény 
Makó – Hagymatikum fürdőzés

Időpont: 2022. november 20.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.45 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 8.00 órától

 

 Program

Kecskeméten ezúttal egy különleges látnivalót keresünk fel. Leskowsky Hangszergyűjtemény kollekciója több mint 1800 hangszert számlál. A jelentős magyar népi hangszer gyűjteményünk mellett a világ minden részéről vannak népi- kísérleti, klasszikus és történelmi hangszereink. Ez Magyarország legnagyobb látogatható, interaktív hangszergyűjteménye, ahol a kiállított instrumentumok közül nagyon sok olyan, ami megszólal és a látogatók is kipróbálhatják.

A látogatás után továbbutazunk Makóra, ahol a város híres fürdőjében a Hagymatikumban lehet fürdőzni. A makóiak szerint a fürdők fürdője egy élmény-, gyógy- és wellness részlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum a belváros szívében, Makó legjelentősebb turisztikai vonzereje. Az először 1956-ban felszínre hozott termálvízre öt évvel később épült első ízben kiszolgáló épület. Ma azonban az egyedülálló organikus épületegyüttes fokozza az élményt. A 2012 januárjában átadott impozáns épületet Makovecz Imre a kortárs magyar építészet legismertebb alakja tervezte. Formáját a kisváros hungarikumnak számító vöröshagyma ihlette.

18 különböző medencével, 7 fajta száraz és 1 infra szaunával, 1 gőzkabinnal, wellness és szépségszolgáltatásokkal az ország és Európa egyik legkülönlegesebb élmény-, gyógy- és wellness szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexuma. Beltéri medencéi között barlang medence, kaland medence, relax medence, különböző gyermekmedencék, valamint úszásra is alkalmas hőfokú tanmedence áll rendelkezésre. A fürdőben lehetőség van egy kellemes ebéd elfogyasztására is.

Aki nem a fürdőzést választja, egyénileg felfedezheti Makó számtalan látnivalóját. Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Belépők: kb. 1.500,- Ft/fő + fürdő belépő (3.100,- Ft/fő NY/D 2.300,- Ft/fő)

Részvételi díj: 14.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 10.190,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!