Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Hotel Storm **** RE, repülővel

Izland, Rejkjavik, Rejkjavik
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-10-31-tól
2024-11-03-ig
Szobatípus: 2 ágyas standard szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
424900.00 Ft/fő, Reggeli, BUD
Ajánlatkérés

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

A Laugavegur bevásárlóutca éttermeitől és üzleteitől mindössze 350 méterre található szálloda elegáns szobákat kínál Reykjavík központjában. Ingyenes Wi-Fi, közös terasz és lobby társalgó áll rendelkezésre. Az ikonikus Hallgrímskirkja-templom 10 perces sétával elérhető.

A Storm Hotel alapfelszereltsége a tea- és kávéfőzési lehetőség, a 102 cm-es LED TV és a modern skandináv dekoráció. Minden szoba fapadlóval, valamint esőzuhannyal és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Néhány szobához erkély is tartozik.

Az általános szolgáltatások közé tartozik a 24 órás recepció és a csomagmegőrző. A Sun Voyager szobor 1 km-re, a Harpa koncertterem és konferenciaközpont pedig további 500 méterre található a Storm Hotel épületétől.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!