Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

SZILVESZTER BARCELONÁBAN ****

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram
Szűrés
Indulás: 2024-12-29-tól
2025-01-02-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
449000.00 Ft/fő, Kétágyas standard szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás helyi magyar idegenvezetéssel

Köszöntse az új esztendőt a tündöklő katalán metropoliszban, Barcelonában! A város megszámlálhatatlan látnivalót tartogat. A középkori, gótikus városközpont páratlanul gazdag építészeti öröksége, Gaudí organikus-mesebeli épületei, a Rambla lüktetése és vidáman nyüzsgő bárjai, a hangulatos éttermekből kiszűrődő zene, a mindig kellemes éghajlat és az elképesztő spanyol gasztronómia mind arra inspirál, hogy szilveszterkor is belevessük magunkat a város forgatagába. Tartson velünk és szerezzen felejthetetlen élményeket Spanyolország szívében!

1. nap

Elutazás repülőgéppel Budapestről Barcelonába. Az érkezést követően találkozás a helyi idegenvezetővel. Városnézés a katalán fővárosban: a belvárosban a Ciutadella Park, a Diadalív, a Santa Maria del Mar templom, a Via Laietana a római eredetű, középkorban is használt városfalakkal, majd a Gótikus negyed, a Nagy Királyi Palota, a Szent Kereszt és Szent Eulália székesegyház, a Generalitat és Városháza gótikus palotája. A programot a Kolumbusz emlékmű, a híres Ramblas megtekintése zárja.

2. nap

Fakultatív programlehetőség: Gaudí Barcelonája - egész napos városnézés. A Világörökség egyik legismertebb barcelonai nevezetessége, a Sagrada Familia (Szent Család bazilika) megtekintése. A 2010-ben XVI. Benedek pápa által bazilika rangra emelt templom, elkészültét követően a világ egyik legnagyobb bazilikája lesz. A Carmel-dombon folytatódik az út, ahol Gaudí másik világhíres alkotása, a Világörökség részét képező Güell Park található. A városnézés folytatása a belvárosban, a Paseo de Gracián, ahol a remek modernista épületek között Gaudí további két világhírű alkotása, a Casa Batlló (a Csontok háza) és a Casa Mil? (La Pedrera - a Kőbánya) megtekintése kívülről, majd rövid szabadidő.

3. nap

Szabadprogram egyénileg, pompás ízek és színes élmények várják a La Boqueria piacon Barcelona szívében. Az első standokat az 1200-as években állították itt fel a város környéki farmerek, akik a Rambla utcáin árusították termékeiket. Napjainkban a tengeri herkentyűk, gyümölcsök, zöldségek, sonkák és péksütemények kavalkádja várja a látogatót, minden érzékszervére hatva. Az elárusítók kórusa keveredik a borospoharak koccanásával, a mediterrán fűszerek illata a katalán kolbásszal. Kóstoljon csokoládét, vagy olívabogyót. Fakultatív programlehetőség: félnapos autóbuszos kirándulás Montserratba, a lenyűgöző szépségű, sziklatömbön fekvő montserrati bencés kolostorhoz, amely a keresztény világ egyik legősibb Mária kegyhelye. Katalónia patrónája, a Moreneta (Fekete Madonna), a bazilikában látogatható. Siklóval lehet feljutni a Sant Joan-csúcshoz, ahonnan páratlan panoráma tárul a látogatók elé.

Este szilveszteri vacsora az Olimpiai Kikötőben lévő nagyszerű étteremben.

4. nap

Pihenés, szabadprogram.

5. nap

Reggeli a szállodában. Még néhány óra szabadidő áll rendelkezésükre Európa egyik legszebb fekvésű városában, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer a repülőtérre a kora délutáni órákban. Hazautazás Budapestre a menetrend szerint.

Minimum létszám: 20 fő

Az utazás menetrendje és a légitársaság, a szállodák azonos kategórián belül, valamint a programok sorrendje változhat.

Szállás:

4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos Barcelona városi szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon, 1 db fedélzeti poggyásszal

  • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti négycsillagos Barcelona városi szálloda kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • repülőtéri transzferek

  • félnapos városnézés

  • helyi magyarul beszélő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • borravalók

  • fakultatív programok

    - Gaudí Barcelonája
    - Montserrat
    - Szilveszteri vacsora

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!