Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

TENGERPARTI HÉTVÉGE BARCELONÁVAL ****

Spanyolország, Barcelona, Barcelona
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-06-21-tól
2024-06-25-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
319000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-08-23-tól
2024-08-27-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
359000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-04-tól
2024-10-08-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
279000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-11-tól
2024-10-15-ig
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
269000.00 Ft/fő, Kétágyas szoba, Félpanzió, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás helyi magyar idegenvezetéssel

Kontinensünk egyik legragyogóbb városa, Barcelona az utóbbi évtized átalakításainak köszönhetően csak még szebb lett. Katalónia központjának látnivalói megszámlálhatatlanok. A középkori, gótikus városmag páratlanulgazdag építészeti öröksége, Gaudí organikus-mesebeli épületei, a Ramblán korzózó, vidáman nyüzsgő helyeik, a kicsi, hangulatos éttermekből kiszűrődő zene, a mindig kellemes éghajlat és az isteni konyha mind arra inspirál, hogy belevessük magunkat Barcelona forgatagába. A tengerparti üdülővárosban, Calella-ban lévő szálloda ideális kiindulópont Barcelona felfedezéséhez. Costa Brava homokos tengerpartján kipihenhetők a városlátogatás kellemes fáradalmai.

A csoportot helyi magyarul beszélő idegenvezető várja a barcelonai repülőtéren az érkezéskor és kíséretet nyújt a transzferek és a kirándulások alatt.

1. nap

Elutazás repülőgéppel Budapestről Barcelonába, transzfer a repülőtértől kb. 1 órás buszútra lévő szállodába. Útközben rövid megálló: a Montju?c-hegyen lévő Polgármester Kilátójából a város csodálatos panorámáját lehet élvezni. Szállás tengerpart közeli szállodában a Costa Braván.

2. nap

Délelőtt pompás ízek és színes élmények várják a La Boqueria piacon Barcelona szívében. Az első standokat az 1200-as években állították itt fel a város környéki farmerek, akik a Rambla utcáin árusították termékeiket. Napjainkban a tengeri herkentyűk, gyümölcsök, zöldségek, sonkák és péksütemények kavalkádja várja a látogatót, minden érzékszervére hatva. Az elárusítók kórusa keveredik a borospoharak koccanásával, a mediterrán fűszerek illata a katalán kolbásszal. Kóstoljon csokoládét, vagy olívabogyót - szabadidő áll rendelkezésére a felfedezéshez. Délután városnézés a katalán fővárosban: a Kolombusz szobor, a híres La Rambla, a Via Laietana a római eredetű, középkorban is használt városfalakkal, majd a Gótikus negyed, a Nagy Királyi Palota, a Szent Kereszt és Szent Eulália székesegyház, a Generalitat és Városháza gótikus palotája a Ciutadella Park, a Diadalív, a Santa Maria del Mar templom.

3. nap

Pihenés, szabad program. Kora délután fakultatív programlehetőség: félnapos autóbuszos kirándulás Montserratba, a lenyűgöző szépségű, sziklatömbön fekvő montserrati bencés kolostorhoz, amely a keresztény világ egyik legősibb Mária kegyhelye. Katalónia patrónája, a Moreneta (Fekete Madonna), a bazilikában látogatható. Siklóval lehet feljutni a Sant Joan-csúcshoz, ahonnan csodálatos panoráma tárul a látogatók elé. Visszatérés a szállodába az esti órákban.

4. nap

Pihenés a tengerparton, szabad program. Fakultatív programlehetőség: Gaudí Barcelonája - egész napos városnézés.

A Világörökség egyik legismertebb barcelonai nevezetessége, a Sagrada Familia (Szent Család bazilika) megtekintése. A 2010-ben XVI. Benedek pápa által bazilika rangra emelt templom, elkészültét követően a világ egyik legnagyobb bazilikája lesz. A Carmel-dombon folytatódik az út, ahol Gaudí másik világhíres alkotása, a Világörökség részét képező Güell Park található. A városnézés folytatása a belvárosban, a Paseo de Gracián, ahol a remek modernista épületek között Gaudí további két világhírű alkotása, a Casa Batlló (a Csontok háza) és a Casa Mil? (La Pedrera - a Kőbánya) megtekintése kívülről, majd rövid szabadidő.

5. nap

Szabadprogram. Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre repülőgéppel.

Minimum létszám 20 fő.

Szállás:

4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos Barcelona környéki (Costa Brava) szálloda kétágyas szobáiban


Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon diszkont légitársaság közvetlen járatával 1 db fedélzeti poggyásszal és 1 db kézipoggyásszal

  • repülőtéri transzferek

  • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos Barcelona környéki (Costa Brava) szálloda kétágyas szobáiban

  • félpanziós ellátás

  • félnapos városnézés

  • helyi magyarul beszélő idegenvezető a transzferek és a kirándulások alatt (a repülőúton nem kíséri idegenvezető a csoportot)

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • a szállodai bejelentkezéskor fizetendő idegenforgalmi adó 1,34 EUR/fő/nap

  • fakultatív programok (minimum létszám: 16 fő)
    ? Gaudí Barcelonája
    ? Montserrat

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!