Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Krókusz virágzás a Lengyel-Tátrában

Lengyelország
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

Krókusz virágzás a Lengyel-Tátrában
2024.  április 11-14 (4 nap/3 éj)


1.nap: Kaposvár – Besztercebánya – Árvaváralja – Gubalowka csúcs – Zakopane
Indulás 02.00-kor Kaposvárról a JYSK Áruház előtti parkolóból. Utazás  rövid technikai szünetekkel a chocholowi-völgybe, ahol lila-szőnyegbe borul a Tátra, ezerszám nyíilik a krókusz virág. Szállás elfoglalása, vacsora Zakopaneban.


2. nap: Fakultatív  kirándulás Birkenau – Auschwitz
Reggeli után Birkenau náci koncentrációs táborba, majd Auschwitzba látogatunk. A II. Világháború idején rengeteg magyar zsidót, romát hurcoltak ide. Sorstalanságukat, történetüket ismerjük meg, s az biztos, hogy a múzeum látogatás 3 órája után más emberként lépünk ki a drótkerítésen kívülre. Késő délután Krakkóba látogatunk. A zsidónegyedben megtekintjük az egyik legszebb állapotban megmaradt zsinagógát, betérünk a fiatalok által manapság olyan kedveltnek ítélt negyed trendi bárjaiba, kávézóiba. Sétánk után ellátogatunk Schindler gyárához és a régi gettó területére. Szállás és fakultatív vacsora Zakopáneban.


3. nap: Krakkó – Wieliczkai Sóbánya
A reggelit követően buszos utazás, majd gyalogos városnézés Krakkóban: Wawel dombon a Katedrális, melyben a királyi sírok találhatóak, Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián kapu, Barbakán. Délután az Unesco Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával ismerkedünk. Szállás és fakultatív vacsora Zakopáneban.


4. nap: Zakopane – Gubalowka csúcs - Kaposvár 
Megreggelizve bepakolunk a buszba, majd Zakopáné belvárosában sétálunk, felvonózunk a Gubalowka csúcsára. Dél körül hazaindulunk. Donovalyban, a szlovák síparadicsomban pihenő, majd délnek húzunk. Érkezés Kaposvárra az éjszakai órákban.

Részvételi díj: 89.000 Ft/fő, mely magában foglalja az utazás, a szállás, a reggeli és az idegenvezetés díját.

 

Külön költség a három vacsora díja, mely összesen 15.000 Ft/fő, a biztosítás, mely 2.160 Ft/fő, üdülőhelyi díj: 30 PLN, valamint a belépők: Auschwitz-Birkenau múzeumlátogatás: 10.000 Ft/fő, A programok során használt fülhallgatók és belépőjegyek költsége kb. 100 PLN/fő,  (Mária templom,Katedrális a waweli dombon, Zsinagóga), Schindler Múzeum látogatás kb. 70 PLN/fő 
Gubalowka felvonó: kb. 40 PLN/fő


Minimális létszám: 35 fő
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!