Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Energylandia - Európa legnagyobb vidámparkja busszal

Lengyelország, Krakkó, Energylandia
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Ifjúsági program / Osztálykirándulás, Sportos kirándulások
Szűrés
Indulás: 2024-05-25-tól
2024-05-26-ig
Szobatípus: Program
Időtartam: 1 nap
Ár:
24990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

 

Időpont: 2024. május 25-26.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 1.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.30 órakor

Program

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenkit lenyűgöz. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél-Lengyelországban. A Energylandiában több mint 75 hullámvasút és attrakció várja a látogatókat.

Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezünk a park nyitására. Lehetőségünk lesz a különleges vidámpark hullám vasutainak kipróbálására.  Energylandia 4 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 26 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalin függők  pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ahol minden korosztály számára találnak attrakciókat. Száguldjon le az izgalmas hullámvasutakon és élvezze a profi művészek látványos élő show műsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá.  Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót, a Hyperion Európában a legmagasabb, 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park fő attrakciója a látványos Abyssus hullámvasút. Energyalandban étkezési lehetőséget is találunk, a gasztronómiai élmények garantáltak. Egyes attrakciók kipróbálásánál vizesek lehetnek, esőkabát viselése javasolt. Belépőjegy árak: felnőtt kb. 160,-PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 110,-PLN (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!) Hazaindulás Budapestre a park bezárása után, érkezés kb. hajnali 1-2 óra körül.

 

Részvételi díj: 32.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 24.990,- Ft/fő

 

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP+stornó biztosítás: 1.980,-Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!