Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Lelki-testi felfrissülés Bikalon, a Puchner Fürdőházban

Magyarország, Dél-Dunántúl, Bikal
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2024-05-05-tól
2024-05-05-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
17900.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Lelki-testi felfrissülés Bikalon, a Puchner Fürdőházban
2024. május 5. (vasárnap)

Itt az alkalom egy kis kényeztetésre! Ezen a napon az utazási irodánk kivételes szervezésével ellátogatunk Bikalra, a Puchner Fürdőházba, hogy egy exkluzív wellness élmény részesei    lehessenek. Várjuk szeretettel a családokat és baráti társaságokat, hogy együtt fedezzük fel a relaxálás és lazítás új dimenzióit. Az édesanyáknak is kijár ez a kikapcsolódás, tehát ne hagyják ki ezt az alkalmat anyák napi meglepetésként. Hozzák el azokat a családanyákat, akiknek ezen a különleges napon is megérdemlik a figyelmet és a sziesztát. Az élmények itt csak úgy születnek, ahogy a napfelkelte a szállás szabadtéri teraszairól. Válassza a Fürdőházat, ahol a wellness nem csak szó, hanem egy teljes életérzés. Legyen részese ennek a páratlan paradicsomnak.



Részvételi díj:  17 900 Ft 


Mely tartalmazza a lelki, testi kényeztetés minden elemét, valamint az utazás költségét.
(Büféasztalos vacsora, üdítő, víz fogyasztása, 1,5 óra korlátlan mennyiségű helyi sör-bor melyet magunknak csapolhatunk.)

Fizetési határidő: 2024. február 15.

Minimális létszám: 35 fő
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!