Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Advent Prágában - Karlovy Vary kitérővel ***

Csehország, Prága, Prága
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-01-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
79900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-29-tól
2024-12-01-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
79900.00 Ft/fő, 3F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. nap: 2024.11.29

Indulás Budapestről reggel 05.00 órakor. A délutáni órákban érkezünk Prágába,aholEurópa talán legszebb barokk belvárosának nevezetességeit keressük fel.Séta az óvárosi részben, majd szállásra megyünk.

2. nap: 2024.11.30.

Reggeli után utazás Karlovy Varyba.A fürdőváros német neve Karlsbad. A várost az alapító IV. Károly német-római császárról nevezték el. Európa első gyógyhelye lett, VIII . századtól híres európai fürdőhely.  Séta a Monarchia korát idéző fürdővárosban (Kolonád, fürdők, pravoszláv templom, Nagy Péter háza, stb). A Becherovka gyógynövénylikőrt is itt gyártják megtekintjük Becherovka Múzeumot. Utána visszaindulunk Prágába.Séta az óvárosi részben, majd szállásra megyünk. Délután visszatérünk Prágába és méltán híres Arany Prágát fedezzük fel: azUNESCO világörökség részét képző Hradzsin Várnegyed (F) nézzük meg, majd leereszkedünk a monumentális Szent Miklós templomhoz.

3. nap: 2024.12.01.

Reggeli után a hazafelé vezető úton megállunk Česky Krumlovban. A hangulatos Óvárosban teszünk egy kellemes sétát és felkeressük a várat is. Hazaindulás előtt lehetőség nyílik szabadon is bejárni a városkát. A késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A Marie-Luisa csendes helyen, Prága egyik csendes lakónegyedében található, mindössze 15 perces autóútra a történelmi városközponttól. A szálloda ingyenes Wi-Fi-t, ingyenes parkolást és angol reggelit kínál. Minden szoba műholdas TV-vel, fürdőszobával és ülősarokkal rendelkezik. A tágas lakosztályokban hűtőszekrény és kanapé is található. A Marie-Luisa vendégei a wellnessrészlegben lazíthatnak, ahol szauna, pezsgőfürdő és szabadtéri úszómedence, valamint nagy kert várja a vendégeket.

Az ár nem tartalmazza

  • Parkolás + IFA+behajtás+egyéb járulékos költségek +belépőjegy a Hradzsin Várnegyedbe: Szent. Vitus Katedrális, a Királyi Palota, a Szent. György Bazilika és az Arany utcácska:1400 CZK
  • Utasbiztosítás: 3 nap: gyerek: 1.380 Ft/fő, felnőtt: 2.760 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás: 2%

Kecskeméti fel-leszállás: 4.000 Ft/fő (indulás a budapesti időponthoz képest egy órával hamarabb)

Az ár tartalmazza

  • autóbuszközlekedés költségei,
  • 2 éjszaka szállás Prága környéki szállodában 2 fő együttes elhelyezésével,
  • reggelivel,
  • idegenvezető költségei

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!