Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Varázslatos adventi különkiadás: Harry Potter studió és Oroszlánkirály színpadi előadás ***

Nagy-Britannia, London, London
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-11-22-tól
2024-11-24-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
179900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-11-22-tól
2024-11-24-ig
Szobatípus: Háromágyas szoba
Időtartam: 2 éj
Ár:
179900.00 Ft/fő, 3F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. NAP: INDULÁS, ISMERKEDÉS A CITYVEL, AHOL A TÖRTÉNELEM KEZDŐDÖTT, MAJD LÁTOGATÁS A HARRY POTTER STÚDIÓBA

A budapesti Liszt Ferenc reptérről indulunk Londonba a hajnali órákban. Londoni Luton repterére reggel érkezünk meg, majd idegenvezetőnk segítségével megkezdjük az ismerkedést a világ egyik legnagyszerűbb fővárosával. Ma bérelt busszal közlekedünk, a nap első programjaként megtekintjük a Tower-hidat és a Tower of London-t (F) fakultatív program, megcsodáljuk az ezeréves épületegyüttest és bent megtekinthetjük a királyi koronázási ékszereket és megismerkedhetünk az angol történelem kezdeteivel, királyok és királynék életével és halálával. Találkozhatunk a híres és védett hollókkal is, akik a holt lelkek őrzői. Délután indulás a Harry Potter Stúdióba, ahol megtekinthetjük a film forgatásának népszerű helyszíneit, a Roxford Expresst, a forgatáshoz használt díszleteket, ruhákat, a kulisszatitkokat csodás adventi hangulatban feldíszített környezetben, majd lesz lehetőség megvacsorázni a stúdióban, és megkóstolhatjuk a vajsört is. Késő este érkezés a szállásra (A napi program a menetrend módosulásának függvényében változhat.)

2. NAP: WESTMINSTER NEGYED, CITY VÁROSNÉZÉS ÉS SZÍNHÁZ           

Reggeli után programunkat a London Eye-nál (F) fakultatív program, kezdjük ahol lehetőség lesz felszállni az óriáskerékre, innen az egész város belátható, szép idő esetén a 40 kilométerre fekvő Windsorig is el lehet látni! Ezután séta a Westminster negyedben: Houses of Parliament, Big Ben, majd felsétálunk a White Hall- on (a királynő lovasgárdája), érintve a Downing Street 10 épületét. Utunkat együtt folytatjuk tovább, Great Scotland Yard (mely a filmben ismert Mágiaügyi minisztérium külső felvételi helyszínéül szolgált.), Trafalgar Square fele, majd elsétálunk a St. James Parkon át a Buckingham Palotához. Innen Piccadilly Circus fele megyünk, utunk során átmegyünk a Brodway városrészen, ahol a színházak találhatóak, s melyek egyikében játszák a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darabot, majd szabadidő és vacsorázási lehetőség a Leicester squarere és Covent Garden környékén. Utána igény esetén lehetőség van a színház előtt elmenni az Oxford street környékére vagy benézni a British múzeumba.  Az esti színház 19:30-kor kezdődik, körülbelül 22:30-ig tart majd.

3. NAP: KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS   

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat és napunkat a St Paul's katedrálisnál kezdjük és megnézzük a Millennium hídat is (mely ismert helyszíne a Harry Potter és a főnix rendje kezdő jeleneteiből). Metróval átmegyünk a King's Cross-ra, ahol a fényképet készíthetünk a filmben híres 9 és 3/4 -ik vágánnyal. A pályaudvar mellett megtekinthetjük a St. Pancras International állomás épületét, melynél a muglik láthatták Harry és Ron kocsiját repülni. Innen együtt elmegyünk az Oxford Street-re ahol lehetőség lesz vásárolni vagy aki szeretne egyénileg el lehet menni a Madame Tussauds Panoktikumba(F) fakultatív program. A Baker Streetről megyünk ki a reptérre. A nap végén a reptérre utazunk és hazarepülünk Budapestre az esti órákban. (23:25-kor érkezés)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk

Az Ibis Earl's Court a 2-es metrózónában található, néhány perces sétára a District vonalon elhelyezkedő West Brompton metróállomástól, 4 megállóra a Harrods áruháztól és 16 perces sétára a Fulham negyedtől. A tágas, kényelmes szobák dolgozósarokkal, műholdas TV-vel, valamint káddal és zuhanyzóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkeznek. A wifi a szálloda egész területén ingyenes. A La table étteremben ? la carte menüt és mindennap sülteket szolgálnak fel svédasztalos formában. Szezonális menük egész évben rendelkezésre állnak. Emellett a vendégek mindennap teljes angol és kontinentális reggelit fogyaszthatnak. A helyszíni pub könnyű harapnivalókkal, élő sportműsorokkal, valamint különféle italokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Fizetős parkolási lehetőség biztosított a Hotel Ibis London Earls Court mélygarázsában, illetve a szálloda üzleti központtal is rendelkezik. Az Oxford Circus üzletei, valamint a West End negyed színházai és bárjai egyaránt 20 perces metróútra találhatók a West Brompton metróállomástól. A Hyde Park és a Kensington negyed tömegközlekedéssel 11 perc alatt érhető el.

Az ár nem tartalmazza

  • Kötelezően fizetendő programköltség: 235 GBP
    • Tartalmazza: Warner Bros Stúdió (Harry Potter) stúdió belépő és autóbusz költsége az első napra egész napra, a reptérre való visszajutás és a többi napi helyi tömegközlekedés költsége, színház jegy a Lyceum színház oroszlánkiály (Lion King) musical-re. Az előadás musical, zenés darab, angol nyelvű, magyar nyelvre való fordítási lehetőség nincs.
  • Fakultatív programköltség:
    • London Eye: 40 GBP
    • Tower of London: (18 alatt: 20 GBP / 18 felett: 40 GBP
    • Madame Tussauds: 30 GBP
  • utasbiztosítás 3 nap: 18 éven aluliaknak: 1.380,-Ft/fő, 18 éven felülieknek: 2.760,-Ft/fő
  • útlemondási biztosítás standard útlemondási biztosítás, a részvételi díj 2 %-a 

Az ár tartalmazza

  • repülőjegy Budapest-London retúr,
  • 1 db kis kézipoggyásszal (40*20*30),
  • 2 éjszaka szállás szállodai elhelyezéssel, kétágyas szobákban, reggelivel,
  • az idegenvezetés költségeit

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!