Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Seychelle-szigetek - Savoy Resort & Spa ***** - Mahé (repülőjeggyel) (Repülő) *****

Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek, Mahe sziget
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-10-21-tól
2024-10-31-ig
Szobatípus: Standard szoba (kertre vagy a hegyekre néző), 2 felnőtt
Időtartam: 8 éj
Ár:
1436033.00 Ft/fő, 2F, Reggeli
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás:

Afrika, Seychelle-szigetek, Mahé

Mahé, a Seychelle-szigetek legnagyobb és legsűrűbben lakott szigete, ideális hely seychelles-i nyaraláshoz. A lakosság túlnyomórészt Vicoriában, a fővárosban és környékén él. A sziget számtalan kevésbé lakott pontja kínálja a Robinson Crusoe-felfedezések élményét. Mahén a csodálatos strandok mellett vízesések, dzsungelek, lenyűgöző panorámák és kalandos, aktív programok: hegyi séták sziklamászás, tengeri kajakozás, búvárkodás teheti színessé a pihenést. Érdemes más szigetekre, például a gyönyörű Praslinra és La Digue-ra is ellátogatni.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY6-13-16,5% a reggelis árból- Foglalás: 6% kedvezmény az érkezés előtti 30-59 nap között13% kedvezmény az érkezés előtti 60-89 nap között16,5% kedvezmény az érkezés előtti 90 napon túl történő foglalás esetén- további kedvezménnyel nem kombinálható,- a kedvezmény a felárakra nem érvényes.Időpont:  2024. október 21/22-30./31. -  11 nap/8 éjszakaUtazás: Budapestről az Emirates menetrend szerinti repülőjáratával, átszállással.  A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, melyre a légitársaság által kiadott feltételek és kondíciók érvényesek. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja.

Savoy Resort & Spa ***** - Mahé

A Savoy Resort & Spa az egyik legvarázslatosabb tengerparti szálloda a Seychelle-szigeteken, a mesés Beau Vallon strandon. Kellemes hangulattal, komfortos szobákkal és hatalmas vendégszeretettel várják a kikapcsolódni vágyókat. Ideális választás családok, barátok és párok számára is, hiszen a hotel nyújtotta szolgáltatások között a kicsik és nagyok is megtalálják mindazt ami egy feledhetetlen nyaraláshoz szükségeltetik. A kényeztető szolgáltatásokon kívül a tökéletes felfrissülésről a meseszép fehér homokos strand és a türkizkék óceán gondoskodik.

Szolgáltatások: éttermek, bárok, zenés estek, ajándékbolt, medence, spa és wellness szolgáltatások, pilates, jóga, masszázs, sportolási lehetőségek, fitneszterem, konferenciatermek, búvárkodási lehetőség, gyermek klub, játszószoba.

Elhelyezés: standard szobában (kertre vagy hegyekre néző szoba).A szobák felszereltsége: légkondicionálás, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, tv, széf, minibár, wifi, telefon, tea- és kávéfőzési lehetőség.Magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható: a deluxe (medencére néző vagy részben óceán felé néző szoba) és a balkonos junior suite: max. 2felnőtt+1gyerek vagy 3 felnőtt részére foglalható.Lakosztály konyhával (suite): max. 4felnőtt vagy 2felnőtt+2gyerek vagy 3 felnőtt+1gyerek részére foglalható.Penthouse panorámakilátással és kinti jakuzzival: max. 5felnőtt vagy 4 felnőtt+1gyerek részére foglalható.

Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanzió vagy teljes ellátás.

További információk: 

  • Bejelentkezés 14:00-tól, kijelentkezés 11:00-ig. Korai bejelentkezés és/vagy késői kijelentkezés a szabad szobáktól függően helyszínen fizetendő felár ellenében foglalható.
  • Egyágyas és magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható.
  • A helyszínen fizetendő kötelező környezetvédelmi illeték, mely a szálláshely szobáinak számától függően változik: kb.100 SR fő/éjszaka. (kb.7 EUR/fő/éj)- Az eltérő pénznemben történő fizetés a szálláshely saját belátása szerinti.- 12 év alatti gyerekek mentesülnek ennek az illetéknek a megfizetésétől.
  • FIGYELEM! Fontos: érkezéskor minden vendégtől 50 Euro/szoba/éjszaka összegű biztonsági letétet (garanciát) kér a szálloda a tartózkodás alatti esetleges extrák fedezésére. 10 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén a zárolt összeg nem haladhatja meg az 500 eurót tartózkodásonként. A biztonsági (garancia) díjat a szálloda KIZÁRÓLAG hitelkártyával fogadja el (CC), azonban NEM fogad el DEBIT kártyát! A biztonsági díj 8garancia) fizetése készpénzben szintén NEM lehetséges. Abban az esetben, ha a vendég nem nyújt hitelkártya (CC) garanciát, akkor közvetlenül az egyes szolgáltatások igénybevétele után kell kiegyenlítenie a számláját ott, helyben (Az extrák utólagos fizetésére a kijelentkezéskor nincs mód).
  • Időeltolódás: télen +3, nyáron +2 óra.
  • A repülőjegyre vonatkozóan:Tervezett menetrend:1. EK  112  október 21. Budapest - Dubai   ind. 16.00   érk. 23.202. EK  705  október 22. Dubai - Mahe         ind. 02.15   érk. 06.503. EK  708  október 30. Mahe - Dubai         ind. 23.50   érk. 04.20  (okt.31.-én)4. EK  111  október 31. Dubai - Budapest   ind. 10.35   érk. 13.35- A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, melyre a légitársaság által kiadott feltételek és kondíciók érvényesek a Vista ÁSZF-ben szereplő feltételektől eltérően. Helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja.- A repülőjegy ára tartalmaz személyenként 1 db max. 30 kg-os feladható poggyászt és 1 db fedélzetre vihető kézipoggyászt max. 7 kg.-ig súlyhatárig.- A repülőtéri illeték díja az árfolyamtól függően a jegykiállításig változhat.- Az indulási és érkezési időpontok mindig a helyi idők szerint értendők.- A légitársaság fenntartja a menetrend és az útvonal megváltoztatásának a jogát.- A jegykiállítási határidőre, a módosítására, lemondására, a poggyászszállításra és a légitársaság által kínált egyéb felár ellenében igénybe vehető szolgáltatásokra a légitársaság feltételei és kondíciói érvényesek.

Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Az ajánlott árakon szobák korlátozott számban foglalhatók. Helyfoglalás a szabad helyektől függően.


Az ár tartalmazza:

  • a szállást 8 éjszakára kétágyas szobában reggelivel,
  • a repülőtéri privát retúr (oda-vissza) transzfert Mahe-szigeten  között.
  • a meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes repülőjegyet,
  • a repülőtéri illetéket,
  • a személyenként 1 db max. 30 kg-os feladható poggyászt.

Az ár nem tartalmazza:

  • a légitársaság által kínált,  felár ellenében igénybe vehető szolgáltatások díját (pl. túlsúly, ülés előre foglalása stb.)
  • a transzfer (nagyobb járművel) felár díját 3 felnőtt vagy több utazó esetén,
  • a helyszínen fizetendő kötelező környezetvédelmi illetéket,
  • a sztornó (útlemondási) biztosítást,
  • az utas baleset-, betegség és poggyászbiztosítást (BBP).

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!