Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Nizza, a francia Riviéra fővárosa idegenvezetéssel (Fényűző Monacoval fűszerezve) ***

Franciaország, Provence-Alpes-Cote d`Azur, Nizza
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-09-20-tól
2024-09-23-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
219900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. NAP: INDULÁS -NIZZA     

Indulás a budapesti Liszt Ferenc reptérről a délutáni órában. (14:05) Gépünk leszáll a Nizzai repülőtéren és transzferbusz vár minket, hogy elvigyen a szállásig. Délutáni városnézés a menetrend függvényében.

2. NAP: MONACO-EZE-NIZZA

Reggeli a szállodában. Ezután transzferbusszal Monacoi Hercegségbe utazunk, ami a világ második legkisebb miniállama. Felkeressük a Nagyhercegi palotát(K), és megnézzük előtte az őrségváltást is. Csodálatos panoráma tárul elénk Monaco és Monte Carlo belvárosára. Csoportosan lesétálunk a szikáról és elmerülünk a luxus és a báj belvárosában. Elénk tárul a luxus jachtkikötő, majd végig sétálhatunk a Forma-1 versenypálya szakaszán is. Felmegyünk Monte Carlóba, a kaszinóhoz is. Az előtérbe megfelelő öltözetben bárki ingyenesen bemehet, aki betöl­tötte a 18 évet, míg a belső játékasztalokhoz csak külön belépő ellenében lehet belépni. Ezután szabadprogram, majd transzferbuszunkkal Visszaúton megálló Eze-ben, egy hegytetőre épült elbűvölő középkori falucskában, ahonnan bámulatos panoráma tárul a francia Riviérára. Ezután buszunkkal visszatérünk Nizzába.

3. NAP: ANTIBES-CANNES-NIZZA

Reggeli után utunk első állomása Antibes városa lesz. A macskaköves utcáival, kis kirakataival és bájos kávézóival azonnal átérezhetjük a hamisíthatatlan ,,provance-i" életérzést. Megnézzük az a város leghíresebb épületét a Püspöki Palotát, ami egykor Picasso stúdiója volt. Tovább sétálva a helyi termelői piacot tekintjük meg, ahol megkóstolhatunk néhányat a vidéki specialitások közül. Ezután utunk a filmek városába vezet, Cannesba. Itt végig sétálunk a tengerparti sétányon, majd felsétálunk a Le Suquet óvárosi részbe, ahol a domboldalra felkapaszkodva megcsodálhatjuk a kilátást. Szabadidő keretében vacsorázhatunk egy hangulatos étteremben. Estefelé visszautazás a szállodába.

4. NAP: NIZZA-BUDAPEST 

Reggeli után kicsekkolunk a szállodából, majd gyalogos városnézés Nizzában. Idegenvezetőnkkel először az óváros szívében álló Cours Saleya-ra. Itt megnézzük a tradicionális szabadtéri virágpiacot, ahol érdemes pár percet eltölteni. Tovább sétálunk a Massena térre, majd az I. Albert parkot is érintjük. Mindkettőt egy-egy szobor teszi látványossá. Az óváros fölé épült a Citadella vízeséssel és a kilátó, ahonnan szép rálátás nyílik a városra és a tenger­parti öbölre. Ide is felsétálhatunk. Jól látható a Promenade des Anglais, a Földközi-tenger mentén húzódó, közel 7 km hosszú tengerparti sétány. Ezt követően, a kikötőben meg­csodáljuk a fényűző jachtokat. Szabadprogram, majd reptérre utazunk buszunkkal és menetrend szerinti járattal visszautazás Budapestre.

Menetrend függvényében az első és az utolsó nap módosulhat. A programok sorrendje változhat.

Az Ibis Styles Nice Vieux Port szállása Nizza régi kikötője területén található, 850 méterre az Akropolisz Kongresszusi Központtól. A wifi ingyenes.

A szobák légkondicionálással, műholdas TV-vel, valamint anti-stressz paplannal és párnával rendelkeznek. Valamennyi szobában saját, zuhanyzós fürdőszoba található. Mindegyik szoba lifttel is megközelíthető. Széf felár ellenében áll rendelkezésre.

A szállodában mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A vendégeknek kínált tea és kávé méltányos kereskedelemből származik.

A recepció éjjel-nappal nyitva tart. A szálláshelyen ingyenes újságokat is kínálnak.

Az Ibis Styles Nice Vieux Port könnyen megközelíthető az A8-as autópályáról. Nizza repülőtere 8,7 km-re, a Nice Ville vasútállomás pedig 2,5 km-re helyezkedik el. A szálláshelyhez korlátozott számú fizetős helyszíni magánparkolóhely tartozik, mely a rendelkezésre állás függvényében vehető igénybe.

Élvezze a tavaszi napsütést A FRANCIA RIVIÉRÁN! Nizza 4 nap-3 éj

Az Ibis Styles Nice Vieux Port szállása Nizza régi kikötőjénél található, 850 méterre az Akropolisz Kongresszusi Központtól.

A szobák wifi-vel, légkondicionálással, műholdas TV-vel, valamint anti-stressz paplannal és párnával rendelkeznek. Valamennyi szobában saját, zuhanyzós fürdőszoba található. Mindegyik szoba lifttel is megközelíthető. Széf felár ellenében áll rendelkezésre.

A szállodában mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel.

A recepció éjjel-nappal nyitva tart. A szálláshelyen ingyenes újságokat is kínálnak.

Az ár nem tartalmazza

  • Kinti programköltségek díja: 185 EUR
    • (tartalmazza: belépőjegyek, helyi bérelt busz költsége a programok során, Idegenforgalmi adó)
  • Útlemondási (storno) (teljes részvételi díj 2%-a)
  • 10 kg-os feladandó poggyász: 28.000 Ft/db, 20 kg-os: 38.000 Ft/db
  • Elsőbbségi beszállás (Priority bőrönd): 28.000 Ft/fő
  • Fix ülőhely a gépen egymás mellett: 5.500 Ft/fő/irány

 

Az ár tartalmazza

  • repülőjegy,
  • reptéri illeték,
  • személyenként 1 db. kisméretű kézipoggyász (40x20x30 cm),
  • 3 éjszaka szállás Nizzában szállodában,
  • reggelis ellátással,
  • reptéri transzfer,
  • idegenvezető

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!