Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

HAJÓKIRÁNDULÁSOK A DUNÁN

Hajóutak, Folyami hajóutak, Folyami hajóutak
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: busz+hajó
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-07-11-tól
2024-07-14-ig
Szobatípus: HÁROMÁGYAS SZOBA
Időtartam: 3 éj
Ár:
126900.00 Ft/fő, 3F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-07-11-tól
2024-07-14-ig
Szobatípus: KÜLÖNÁGYAS SZOBA
Időtartam: 3 éj
Ár:
126900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-07-11-tól
2024-07-14-ig
Szobatípus: FRANCIAÁGYAS SZOBA
Időtartam: 3 éj
Ár:
126900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés

Leírás

Program leírás

Egy ,,isteni" hely - a Walhalla, Regensburg -  ahol, mintha megállt volna az idő, Passau - a bajor ,,Velence", és még számos izgalmas és lenyűgöző állomás!

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Elhelyezés: Deggendorf környékén középkategóriás szálloda / panzió 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

1. nap: Budapest - Schärding - Wernstein - Deggendorf környéke 
Utazás rövid pihenőkkel SCHÄRDING-be, az Inn folyó partján fekvő, mesébe illő színes házacskáiról ismert felső-ausztriai városba. Itt szállunk először vízre, és a közeli WERNSTEIN-be hajózunk. Továbbutazás autóbusszal bajorországi szálláshelyünkre. Vacsora, szállás Deggendorf környékén.

2. nap: Walhalla - Regensburg - Kelheim - Weltenburg 
Délelőtt egy ,,isteni" hely, a WALHALLA (a germán istenek és hősök lakóhelye) épületét nézzük meg kívülről. Továbbutazás REGENSBURG-ba, ahol, mintha megállt volna az idő a XV-XVI. század fordulóján. Az óvárosban mintegy 1400 műemlék épület található, pl.: Római torony, Hercegi udvar, Híd-torony, Szt. Péter dóm, Püspöki palota, régi városháza stb. Délután hajózás a Duna sziklás áttörésénél, KELHEIM és WELTENBURG között, amely a folyó legszebb szakaszai közé tartozik. Látogatás a WELTENBURG-i bencés kolostor templomában, pompája az Asam fivéreket dicséri. Ha valaki megszomjazott, itt megkóstolhatja a több mint 900 éves recept szerint főzött barna sört. Utazás hajóval vissza Kelheimbe. Vacsora, szállás Deggendorf környékén.

3. nap: Passau - Kasten
Irány a bajor ,,Velence", PASSAU! A három folyó találkozásánál épült várost Humboldt a világ hét legszebb városa között említette. Egyházi épületei közül, a bencés apácák kolostora magyar vonatkozással bír: itt nyugszik Szent István király felesége, első királynénk, Gizella. A városnézés során, az ódon utcákat járva, láthatjuk a dómot és a püspöki palotát. Rövid hangversenyt hallhatunk a világ legnagyobb templomi orgonáján. Utazás a SWAROVSKI kristályhajón, várak és várromok között KASTEN-ig, ahol a legenda szerint Isa, a dunai sellő élt egykor. Visszatérve Passauba, fentről a várból is megcsodálhatjuk a folyók összeolvadását. Vacsora, szállás Deggendorf környékén.

4. nap: Engelhartszell - Aschach - Budapest 
Ausztria egyetlen Trappista kolostorát keressük fel ENGELHARTSZELL-ben. Nemcsak a díszes, barokk templommal, hanem az igazi ,,trappista sajttal" és különféle likőrökkel is megismerkedhetünk. Ma is hajózunk: bejárjuk a Duna szabályos ,,S" alakot formáló, hurokszerű hajlatát, az Engelhartszell és Aschach közötti szakaszon. Hazautazás autóbusszal, rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban. 

UNESCO Világörökség: Regensburg óvárosa

 

Tudnivalók

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?nemetorszag

Vélemények

Tisztelt Haris Travel Munkatársak!

Szeptember 8-án részt vettem a HAJÓKIRÁNDULÁSOK A DUNÁN elnevezésű útjukon.

Csodás élményekkel gazdagodtam ezalatt a 4 nap alatt. Szeretnék Önöknek köszönetet mondani a programokért, a profi szervezésért. Futó Piroska nagy tudású, lelkes idegenvezető, hatalmas élmény volt vele utazni.

Remélem, a közeljövőben ismét lesz lehetőségem részt venni valamelyik útjukon.

Üdvözlettel

F. Eleonóra

*****

Árak

Teljes ár: 126.900,- Ft

Egyágyas felár: 24.000,- Ft

Belépő-, hajójegyek és a fülhallgató ára: kb. 85,- EUR. (Helyszínen fizetendő!)

Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 3 %

A BBP biztosítást a teljes ár tartalmazza!

Minimális utaslétszám: 30 fő                            

Felár 25 - 29 fő esetén: 9.000,-Ft                    

Árfolyam: 1 EUR = 380,- Ft


Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!