Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

SEVILLAI VÁROSLÁTOGATÁS - ANDALÚZ HANGULATOK ***

Spanyolország, Andalúzia, Sevilla
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram
Szűrés
Indulás: 2024-10-28-tól
2024-11-01-ig
Szobatípus: Classic kétágyas szoba
Időtartam: 4 éj
Ár:
369000.00 Ft/fő, Classic kétágyas szoba, Reggeli, 2 felnőtt
Ajánlatkérés

 

Leírás

Leírás:

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

Sevilla Andalúzia fővárosa, emellett Dél-Spanyolország kulturális és gazdasági központja. A város gazdag történelemmel büszkélkedik, több, mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az évezredek során számos civilizáció birtokolta a várost, akiknek a mai napig fennmaradtak az építészeti emlékei, mint például a rómaiaknak, a móroknak és a spanyoloknak. A várost meghatározza a mediterrán éghajlat, a gyönyörű építészeti emlékek, a kiváló gasztronómia, a pezsgő mediterrán életérzés és az autentikus flamenco. Sevilla sokszínűségéből adódóan mindenki számára izgalmas lehet.

1. nap o Budapest - Sevilla

Utazás Budapestről Sevillába. A megérkezést követően panoráma városnézés: többek között a bikaviadal-aréna (Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla), a Torre de Oro, az Expo 1992 területe, a Plaza de Espana megtekintése (kívülről). Sevilla Spanyolország egyik bikaviadal fővárosa, arénáját az ország legrangosabbjai között tartják számon. A Torre de Oro, magyarra fordítva Arany Torony, a XII. században épült, nevét a spanyol kolóniákról ideszállított aranyról kapta. A város 1992-ben világkiállítást rendezett, az eseményre felépített épületek az Expo 1992 területén tekinthetők meg. A Plaza de Espana Sevilla egyik legnépszerűbb látványossága, a teret neo-mudejar stílusú épületek veszik körül, szépsége miatt több film forgatási helyszíneként is szolgált. Ezután transzfer a szállodába, négy éjszakai szállás háromcsillagos szállodában reggelivel.

2. nap o Sevilla

Félnapos városnézés Sevillában. Sevilla kanyargós utcáival, a mór stílusjegyeket magukon viselő házaival, műemlékeivel, gyönyörű kertjeivel egyike Spanyolország legérdekesebb városainak. Székesegyháza a világ legnagyobb gótikus katedrálisa. A városnézés során a gótikus katedrális, az Alcazar és a Santa Cruz negyed megtekintése. Estefelé a Guadalquivir folyón 1 órás hajós városnézés. A városnézést követően visszatérés a szállodába.

3. nap o Sevilla - Cádiz és Jerez de la Frontera

Szabadprogram. Fakultatív program: Cádiz és Jerez de la Frontera felfedezése. A nap első megállója Cádiz. A kikötőváros egykor a spanyol flotta székhelye volt és Kolumbusz Kristóf is innen indult felfedezőútjára. Építészeti emlékei mellett strandjai és tengeri ételei is kiemelkedőek. A fakultatív program második állomása Jerez de la Frontera, a sherry őshazája. A település építészeti emlékeinek megtekintése, egy lovas műsor meglátogatása, illetve egy sherry pincészet bejárása kóstolóval. A sherry eredetileg Jerez de la Frontera-ból származik, a likőrbort a környék fehér szőlőiből készítik. Jerez-en a lovaskultúra is kiemelkedő, itt található az Andalúz Királyi Lovas Művészeti Iskola, emellett évente rendeznek lovas fesztivált és a lovak táncoltatása is népszerű látványossága a településnek. A program után transzfer a szállodához.

4. nap o Sevilla

Szabadprogram. Fakultatív program: Főzőtanfolyam Sevillában egy helyi séffel. A fakultatív program a Triana piac meglátogatásával kezdődik, majd a piacon vásárolt alapanyagokból helyi séf segítségével egy teljes spanyol ételsort készítenek el a résztvevők. A közös főzés során a résztvevők sangriát és olívabogyót kóstolhatnak, a program végén az elkészített ételeket elfogyasztják két ital kíséretében. Este fakultatív program: egy sevillai flamenco show megtekintése. A Tablao flamenco Las Setas előadásában megismerhető az Andalúziából származó híres flamenco, amit a ritmus, taps, gyors lábmunka és a szenvedély határoz meg.

5. nap o Sevilla - Budapest

Transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre repülőgéppel.

Minimum létszám: 15 fő

Szállás:

4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban
 


Az ár tartalmazza:


  • Utazás repülőgéppel Budapest - Sevilla - Budapest útvonalon, turista osztályon, 1 db fedélzeti poggyásszal és 1 db kézipoggyásszal, a körutazás során légkondicionált autóbusszal

  • 4 éjszakai szállás helyi besorolás szerinti háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • a leírás szerinti programok a szükséges belépőkkel

  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • borravalók

  • fakultatív programok (minimum létszám 10 fő)
    - Cádiz és Jerez de la Frontera kirándulás
    - Főzőtanfolyam Sevillában
    - Flamenco show

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!