Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS (Harkány – Siklós - Villány)

Magyarország, Dél-Dunántúl, Siklós
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Nyaralóprogram, Városlátogatás, Városnéző programok, Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

KÉTNAPOS FELTÖLTŐDÉS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
(Harkány – Siklós - Villány)

Időpont: 2024. augusztus 30-31.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 6.30 órakor

Ellátás: félpanzió

Elhelyezés: Harkányban, a Hotel Platánban*** 2 ágyas fürdőszobás szobákban

A soknemzetiségű, aprófalvas, kiváló borokat termelő és történelmi nevezetességű városokkal büszkélkedő térséget a helybeliek „kincses Baranyának” nevezik. E hely különös kincseit jelentik gyógyvizei, ahol a fürdőhelyek gyógyulást kínálnak. A kétezer éves város Pécs, a tudomány, a diákok városa, ahol fiatalosság jellemzi a hétköznapokat.

Program

1. nap Kirándulásunk első napján először Siklósra látogatunk. Az idilli kisvárosban megismerkedünk a történelmi nevezetességű várral és a város látnivalóival – többek között – az Europa Nostra díjjal kitüntetett Malkocs-bej dzsámival. Ezután Harkányba vezet utunk, ahol elfoglaljuk a szállást. Ezt követően igény esetén rövid séta keretében megismerkedünk a fürdőtelep látnivalóival, nevezetességeivel, majd a délután további részében fürdési lehetőség az élményfürdőben vagy a szálloda wellness részlegében. 

2. nap Délelőtt kipróbálhatjuk a hotel által nyújtott szolgáltatásokat (Szauna Világ, Kneipp taposó, pezsgőfürdő, úszómedence, élményzuhany), majd a déli órákban Harkánytól búcsút véve Máriagyűdre látogatunk. Máriagyűd a Dél-Dunántúl legismertebb katolikus zarándokhelye, története a XII. századig nyúlik vissza. Fénykorát a XVIII. században élte, amikor az ellenreformáció idején feléledt Mária-kultusz baranyai központjává vált.

Ezt követően Villányban a Bormúzeumot keressük fel, majd Villánykövesden sétát teszünk a hangulatos pincesoron és kirándulásunk befejezéseként felkeresünk egy pincét is, ahol borkóstolási és borvásárlási lehetőséget biztosítunk.

Részvételi díj: 53.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 39.990,- Ft/fő
(június 15-ig, teljes összeg befizetése esetén)

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP és stornó biztosítás: 1.140, - Ft/fő/2 nap

Egyágyas felár: 9.900,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!