Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ

Magyarország, Dél-Dunántúl, Somogyvámos
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Leírás

KRISNA-VÖLGYI BÚCSÚ

Időpont: 2024. július 27. és 07.28.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Még a kilencvenes évek közepén, egész pontosan 1996 nyarán került megrendezésre az első Krisna-völgyi Búcsú a templom és a völgy felszentelési ünnepségével egyetemben. Ám akkor még nem volt sejtethető, hogy -a Búcsú három napja alatt- közel 10.000 vendéget megmozgató, színes kulturális fesztivállá fejlődik. Ám ez még csak a kezdetét jelenti egy igazán színes és változatos, rendkívüli élményt adó kulturális találkozásnak, amelyen az ízek, színek, illatok és a szemet gyönyörködtető tájak dominálnak.

  Program

Elutazás reggel 7 órakor a Népligetből. A Balatontól mintegy 30 kilométerre, Somogyvámos mellett, csodálatos természeti környezetben található a 150 hektáros Krisna-völgy. A kulturális központ Európában egyedülálló létesítmény, melynek célja a természetes életmód és a szellemi-lelki harmónián alapuló kultúra bemutatása a Védák alapján. Az 1500 négyzetméteres, falfestményekkel és domborművekkel gazdagon díszített indiai templom szentélyében a látogatók a tradicionális szertartásokat is megtekinthetik. Ezen a napon kerül megrendezésre a Krisna-völgyi búcsú, amely sok látnivalóval és különlegességgel vár minden érdeklődőt. Ezen a napon látogatható minden objektum a területen, így a Tehénvédelmi központ és az iskola, vagy a biokertészet. A színpadon folyamatosan műsorok léthatók, pl. egy indiai esküvő tanúi is lehetünk. A spirituális érdeklődőket is változatos programok várják. A gasztronómia kedvelői pedig a tradicionális konyhával ismerkedhetnek. Visszaindulás Budapestre 17 órakor, várható érkezés 20 óra körül.

Belépő: kb. 4.500, - Ft/fő

Részvételi díj: 17.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 11.690,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!