Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Szilveszteri pihenés az Emirátusokban-Movenpick Resort Al Marjan Island***** (Repülő) *****

Egyesült Arab Emirátusok, Ras al-Khaimah, Ras al-Khaimah
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egyéb
Szűrés
Indulás: 2024-12-30-tól
2025-01-06-ig
Szobatípus: Deluxe szigetre néző kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 7 éj
Ár:
1222500.00 Ft/fő, 2F, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-30-tól
2025-01-06-ig
Szobatípus: Deluxe szigetre néző kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 7 éj
Ár:
1341500.00 Ft/fő, 2F, Félpanzió
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-12-30-tól
2025-01-06-ig
Szobatípus: Deluxe szigetre néző kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 7 éj
Ár:
1485000.00 Ft/fő, 2F, All inclusive
Ajánlatkérés

Leírás

Leírás:

Szilveszteri kikapcsolódás a napfényes Ras Al Khaimah Emírségben: kezdje az újévet tengerparti pihenéssel az Arab-öböl partján.

A legészakibb Emirátus csodás tengerpartjairól és természeti adottságairól híres, melynek a Hajar-hegyég hegyvonulatai nyújtanak elképesztő hátteret. A fenntarthatóság jegyében szerveződő ,,zöld" turizmusnak köszönhetően egyre népszerűbb úti céllá válik. Ideális kisgyermekes családok részére is, hiszen rövid a repülőút, és az időeltolódás csak néhány óra.

Szilveszter éjjel pedig nagyszabású, rekordokat döntő, tengerpart menti tűzijáték szórakoztatja látogatóit.Szilveszteri csomagajánlatunk csoportos repülőjeggyel és repülőtéri privát transzferrel együtt foglalható: utazás az Emirates légitársaság közvetlen járatával Dubai Nemzetközi Repülőtérre, turista osztályon, fedélzeti és feladott poggyásszal.A repülőtéri asszisztencia során névtáblával várják az utasokat és kísérik közvetlenül a privát transzferhez (Lexus vagy hasonló autókategória).

A Mövenpick Resort Al Marjan Island a legfiatalabbaktól a legidősebbekig, az adrenalinnal teli vízi sportoktól a felejthetetlen éttermi élményekig, tökéletes választás lehet, akár családdal, akár barátokkal vagy egy különleges személlyel utazik. Ez a luxusszálloda a látványos Al Marjan szigeten található, amely 4 mesterséges korall alakú szigetből áll, amelyek az Arab-öböl csillogó vize felé nyílnak. 300 méter fehér homokos tengerpart, valamint 418 kényelmet kínáló szoba és lakosztály várja a vendégeket. 

Szolgáltatások: privát tengerpart, bárok és éttermek, 3 kültéri medence, wellnessközpont, teljesen felszerelt edzőterem, vízi sportolási lehetőség, kids club, vízi park, rendezvénytermek, stb.

Szobatípus: Deluxe szigetre néző kétágyas szoba. Csodálja meg az arab naplementét a tágas erkélyről és élvezze a szoba king-méretű ágyát. A szoba esőzuhannyal, kávé- és teafőzővel, minibárral, telefonnal és ingyenes wifivel rendelkezik. Fürdőköpeny, papucs és automatikus ébresztőhívás is a vendégek rendelkezésére áll.

Lekérésre további szobatípusok is elérhetőek: family room, beachfront junior suite, stb.

Ellátás: reggeli vagy félpanzió vagy all inclusive. Felár ellenében dine around all incluisve ellátás is foglalható.Repülőjegyes csomagajánlatunk meghatározott időpontban érvényes és a szabad helyek függvényében foglalható. Vista ÁSZF-től eltérő foglalási és lemondási feltételek érvényesek.


Az ár tartalmazza:

  • a repülőjegyet az Emirates légitársaság közvetlen járatával Budapest-Dubai között,
  • a repülőtéri illetékeket,
  • a szállást 7 éjszakára választott szobatípusban és választott ellátással,
  • a repülőtéri retúr  transzfereket DXB repülőtér és a szálloda között,
  • a szálloda bizonyos szolgáltatásait.

Az ár nem tartalmazza:

  • a helyszínen kötelezően fizetendő idegenforgalmi adót (kb. 20 AED/szoba/éj),
  • az utas- és útlemondási biztosítást, a személyes jellegű kiadásokat és borravalókat.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!