Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Kanári-szigetek: Tenerife csoportos utazás idegenvezetéssel, félpanzióval 6 nap/5 éj ****

Spanyolország, Tenerife, Tenerife
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Szűrés
Indulás: 2024-10-21-tól
2024-10-26-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
279900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

Október 21: Fakultatív hajókirándulás és bálnales katamaránnal 45 euro/fő

Utazás Budapestről Tenerife-re kora reggel. Transzferbusszal elmegyünk Puerto Colón kikötőjébe, ahol szabadidő és ebédelési lehetőség lesz, majd délután 4-kor hajókiránduláson veszünk részt.

A kirándulás Puertoi Colón kikötőjéből indul. A hajózás során delfineket és bálnákat keresünk az óceánban, de ha szerencsénk van, a kirándulás során tengeri teknősöket, vízi madarakat és repülő halakat is láthatunk. 3 órás program

Érkezés a szállásra esti órákban.

Október 22: Fakultatív egész napos Tenerife szigettúra magyar nyelvű idegenvezetéssel 120 euro/fő

A szigettúra során betekintést nyerhetünk Tenerife csodálatos szigetébe. A sziget két fő részre osztható: a déli rész a melegebb, tengerparti nyaralásra kiválóan alkalmas, ahol folyamatosan kellemes hőmérséklet uralkodik. Tenerife északi része vadregényes, igazi trópusi hangulatot árasztó. Utunkat a sziget déli részéről indulva kezdjük meg és első megállónk Vilaflorban lesz, ahol rövid fotószünetet követően a Las Ca?adas del Teide Nemzeti Parkba érünk, amely Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja, valamint az UNESCO világörökség része. Közelről megcsodálhatjuk a Teide vulkánt, amely Spanyolország legmagasabb, még aktív, de éppen szunnyadó vulkánja. Az Orotava-völgyéből leereszkedve a Teidéről gyönyörű passzátfelhő-tengerben gyönyörködhetünk. Icod de los Vinosban megnézzük Tenerife legújabb jelképét, az 1000 éves sárkányfát, majd elfogyasztjuk tipikus kanári-szigeteki ebédünket. Ezután meglátogatjuk Garachico városát, melyet korábban a láva nagy mértékben elpusztított. Utunk megállói között kihagyhatatlan a Los Gigantes sziklacsoport, valamint számtalan banán- és virágültetvényt csodálhatunk meg.

Október 23: Fakultatív program Loro park 50 euro/fő (belépőjegy ára-nincs idegenvezetés)

A Loro Parkot a világ egyik legjobb növény- és állatkertjeként tartják számon, ahol kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a különleges állatok társaságát. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye (több mint 3500 faj), láthatunk delfin-és gyilkos bálna showt, meglátogathatjuk a pingvineket, valamint megcsodálhatjuk az egyedülálló cápaalagutat, ahol 7 különböző cápafaj mellett piranhák és színes neon halak is élnek. Az állatok mellett a növényekről se feledkezzünk meg, hiszen a park területét gyönyörű, buja növényzet borítja, a világ különböző helyeiről származó fákkal, bokrokkal és virágokkal.

Október 24: Tenerife történelmi városai, babérerdeje 115 euro/fő

Az egész napos kiránduláson bejárhatja Tenerife fővárosát Santa Cruzt, a sziget ősi fővárosát és jelenkori szellemi központját La Lagunát. Utunk során betekintést kap a sziget mindennapos életébe, megláthatja annak legszebb kulturális értékeit, helyszíneit.

San Cristóbal de La Laguna, Tenerife ősi fővárosa ma is viseli a történelmi pillanatok nyomát és hangulatát. A 16-18. századi épületek közötti séta a legalkalmasabb, hogy átérezze a hely varázsát. San Cristóbal de La Laguna-i kulturális városnéző sétánkat követően áthaladunk a többmillió éves szubtrópusi babérerdőn és tartunk egy fotószünetet az Anaga-hegység egyik legszebb panorámát nyújtó kilátójában. Ugyancsak a hegyekben fogyaszthatja el hagyományos, három fogásos kanári ebédjét. A kirándulás utolsó állomása Santa Cruz de Tenerife, Tenerife jelenlegi fővárosa. A belvárosi látványosságok megtekintése mellett, lehetősége adódik egy kis bevásárlásra is.

Október 25: Fakultatív kirándulás La Gomera szigetére 185 euro/fő

A szigetet hajóval közelítjük meg (menetidő kb. egy óra), amely Los Cristianos kikötőjéből indul. La Gomera ötször kisebb, mint Tenerife, de a természeti látnivalói lenyűgözőek. A parányi sziget két világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet. A Garajonay Nemzeti Parkban található a világ legnagyobb szubtrópusi esőerdeje. Az egyedülálló silbo füttynyelv - amelyet kizárólag ezen a kis szigeten ismernek és a mai napig tanítanak az iskolában - a kulturális világörökség része. A füttynyelvet a kiránduláson az ebéd közben fogjuk megismerni. A kirándulás során megnézhetjük a híres hármas-sziklát: Roque Agando, Ojilla és Zarzita, valamint La Gomera fővárosát, San Sebastiant is. Utunk különleges babérerdőkön és banánültetvényeken keresztül vezet, számtalan kilátópontot érintve gyönyörű kilátásban lehet részünk a környező szigetekre is.

Október 26: hazautazás

Délelőtt szabadidő, majd kora délután indulunk a reptérre, gépünk 17:05-kor indul haza!

 

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

Tekintse meg a hegyeket vagy az Atlanti-óceánt saját tágas szobájából ebben a modern üdülőszállodában, amely Tenerife bájos Puerto de la Cruz üdülőhelyén található.

Választhat, hogy a csodálatos helyi strandokon vagy a Concordia Playa saját szabadtéri úszómedencéje mellett tölti a napot. Elindulhat a közeli Lago Martiánez sós vizű medencéihez is, amely a híres kanári szigetek egyik művésze, Cesar Manrique alkotása.

Kezdje a napot reggelivel a Concordia Playa stílusos, modern éttermében. Itt svédasztalos ebédet és vacsorát is fogyaszthat, mielőtt elmenne a nyüzsgő helyi éjszakai életbe.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Hajókirándulás és bálnales Turnusok:
2024-10-21 - 2024-10-26
45

Az ár nem tartalmazza

Pluszban fizetendő Fakultatív programok

  • Fakultatív hajókirándulás és bálnales katamaránnal 45 euro/fő
  • Fakultatív egész napos Tenerife szigettúra magyar nyelvű idegenvezetéssel 120 euro/fő
  • Fakultatív program Loro park 50 euro/fő (belépőjegy ára-nincs idegenvezetés)
  • Tenerife történelmi városai, babérerdeje 115 euro/fő
  • Fakultatív kirándulás La Gomera szigetére 185 euro/fő

TOVÁBBI KÖLTSÉGEK:

  • 10 kg-os feladandó poggyász: 25.000 Ft/db, 20 kg-os: 35.000 Ft/db
  • Elsőbbségi beszállás: a kisméretű kézipoggyászon (40x20x25 cm) kívül egy nagyméretű kézipoggyász (55x40x20 cm) is a fedélzetre vihető: 23.000Ft/fő
  • Fix ülőhely a gépen egymás mellett (oda-vissza): 9.000 Ft/fő
  • Utasbiztosítás 5 napra 18 éven aluliaknak: 2.300 Ft, 18 éves kor felettieknek: 4.600 Ft
  • Útlemondási (storno) standard (teljes részvételi díj 2%-a) 5.200 Ft/fő

Az ár tartalmazza

  • retúr repülőjegy (Budapest-Tenerife),
  • reptéri illeték,
  • személyenként 1 db. kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm),
  • 5 éjszaka szállás 4 csillagos szállodában (Checkin Concordia Playa****-ban),
  • félpanziós ellátással,
  • repülőtéri transzferek,
  • helyi magyar asszisztencia a programok során

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!