Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

SZÁSZORSZÁGI KALANDOK - MORITZBURG-DREZDA - Non-Stop utazással

Németország, Szászország, Moritzburg
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városnéző programok
Szűrés
Indulás: 2024-10-04-tól
2024-10-06-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
33290.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

SZÁSZORSZÁGI KALANDOK
MORITZBURG-DREZDA
Non-Stop utazással

Időpont: 2024. október 4-6.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 23.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 23.30 órakor

Program


1. nap: Indulás Budapestről 23:30 órakor. Folyamatos utazás rövid technikai pihenőkkel a Németországi Moritzburg-ig, éjszaka az autóbuszon.

2.nap: Délelőttünket Moritzburg lélegzetelállító kastélyában töltjük. Drezdától mintegy 13 km-re, egy mesterséges szigeten épült ez a lenyűgöző barokk vadászkastély. Gyönyörű példája a középkori várépítészetnek.  A palota a "Három mogyoró Hamupipőkének" című film helyszínéül is ismert. A kastélyban ezért nem szabad kihagyni a Hamupipőkéről szóló kiállítást. Majd a kastély kertjében sétálunk.

Innen Drezda felé vesszük az irányt. Gyalogos városnéző sétánk során  megismerkedünk Drezda nevezetességeivel, mint a Früstenzug, Semper-Oper, Frauenkirche, Drezdai vár, Kronentor és a Zwinger belső udvara díszes szobraival, szökőkútjaival, kertjével  és szabadtéri galériáival. A Zwingernél a városnéző sétánkat befejezzük.

Szabadidőben, fakultatív keretek között javasoljuk a Zwinger híres gyűjetményeinek megtekintését, mint a Régi Mesterek Képgalériáját, vagy a Porcelángyűjteményt. Ugyancsak megtekintésre ajánljuk a Drezdai várkastélyt, amely egykor a szász uralkodók rezidenciája volt. Belül számos múzeumnak ad otthont, ezek közül a legjelentősebb a Grünes Gewölbe. A Grünes Gewölbe, amely kincsek hatalmas gyűjteményét mutatja be, a bíbor, smaragd, aranyszínű termek telis-tele vannak tükrökkel, aranyozott szobrokkal, drágakövekkel, ékszerekkel és persze a káprázatos kincsekkel. Európa egyik leggazdagabb kincseskamrája. Indulás hazafelé 18 órakor.

 3. nap: várható hazaérkezés Budapestre, reggel 6 óra körül.

Részvételi díj: 42.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 33.290,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

 

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!