Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL - BAD AUSSEE - GRUNDLSEE

Ausztria, Steiermark, Bad Aussee
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás, Városnéző programok
Szűrés
Indulás: 2024-06-02-tól
2024-06-02-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
27990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

SALZKAMMERGUTI NÁRCISZFESZTIVÁL

BAD AUSSEE - GRUNDLSEE

Időpont: 2024. június 2.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1.00 órakor

Program

Elutazás hajnali 1:00 órakor a Népligetből. Érkezés 8 óra körül Bad Aussee-be, ahol idén 64. alkalommal kerül megrendezésre a Salzkammerguti nárciszfesztivál. 2024 tavaszán az Ausseeerland–Salzkammergut régióban ismét minden a nárciszok körül forog, amelyek illatos, hófehér virágtengerré változtatják a hegyoldalakat. Az ember nagyságúnál nagyobb méretben elkészült alkotásokat szorgos kezek készítik az előző éjszaka folyamán, hogy a rendezvény zárónapján sok ezer látogatónak nyújtsanak élményt. A fantázia által elképzelt figurákat a városka utcáin állítják ki, majd vonultatják fel a nagyközönség előtt, amelyek közül mindenki szavazatával hozzájárulhat az általa legszebbnek tartott figura, dobogós helyre juttatásához. A rendezvényt vidám zene kíséri, miközben a népviselettel is meg lehet ismerkedni. A Nárciszfesztivál legkiemelkedőbb fénypontja a 2024. június 2-án, vasárnap tartott virágkarnevál. A városi felvonulás alkalmával 8.00 és 11.00 óra között Bad Aussee központjában csodálhatók meg a virágból készült műalkotások. Az érdeklődőknek elegendő idejük lesz a figurákat megcsodálni és lefotózni.

Ezzel egyidejűleg a vendégek a történelmi gyógyüdülőhely látnivalóit is felfedezhetik, a megfelelő hangulatról zenei és hagyományőrző csoportok, valamint regionális finomságok gondoskodnak. Ezután a virágból készült pompás figurákat átviszik a Grundlsee-hez, ahol 14.30-kor kezdődik a tavi karnevál. Mi is megnézzük ezt a különleges látványosságot. Látogatásunk után indulás hazafelé, várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban (23-24 óra körül). Belépőjegy: kb. 20 €.

Részvételi díj: 36.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 27.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!