Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

HOTEL POSEJDON ***

Horvátország, Korcula-sziget, Korcula
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Egyénileg
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram
Szűrés
Indulás: 2024-07-10-tól
2024-07-17-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba tenger oldal
Időtartam: 7 éj
Ár:
231480.00 Ft/fő, 2 ágyas szoba tenger oldal
Ajánlatkérés
Tájékoztató jellegű adatok, gyermek árakról munkatársaink tájékoztatják érdeklődés esetén!
Leírás

Korcsula-sziget lakossága mezőgazdaságból, halászatból, hajóépítésből és az idegenforgalomból él. A hegyes sziget nagy részét sűrű erdő borítja. Korcula névadó fővárosába a várostól 2,5 km-re lévő kikötőn Domincén keresztül érkezünk. A valaha teljesen városfalak övezte várost szép fekvése és a híres fehér sziklákból épült házai teszik kedvessé. Maga a város a tagolt tengerpart kis félszigetére épült. A fővároson kívül a délkeleti strandjáról és kőfaragóiról nevezetes Lumbarda falut, a nyugati oldalon álló pezsgő halásztelepülést Vela Lukát, és a palotákban gazdag Blatót érdemes megtekinteni.  

Korcsula-sziget videó

Fekvése: a város központjától körülbelül 1 km-re található a szálloda a tengerparti sétány mentén egy öbölben.

Strand: 10 m-re, kavicsos, betonozott részekkel.

Elhelyezés: 2 ágyas pótágyazható szobákban, műholdas TV, és saját fürdőszoba, klíma  tartozik hozzájuk. Festői kilátás nyílik a tengerpartra vagy egy közeli parkra.

Ellátás: light all inclusive. Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos,mely az italokat is tartalmazza. Lobby bár 11.00-22.00 között áll a vendégek rendelkezésére; alkoholmentes italok,bor,sör,helyi alkoholos italok kérhetőek. Napi egyszer "Coffee time": 17.00 - 17.30 között: kávé,tea, aprósütemény,popcorn fogyasztható.

Szolgáltatások: étterem, pénzváltó, bár, Wi-Fi a szobákban, széf a recepción, belső medence, konferencia terem. Nyári szezonban élő zene, mini-club. Sportolási lehetőségek térítés ellenében: búvárkodás, tenisz, asztali tenisz. A szállodában masszázsszalon is működik térítés ellenében.

Egyéb: ingyenes parkolási lehetőség. A hallban ingyenes internetsarok áll rendelkezésre. Háziállat nem vihető.

Forint fizetés esetén a Raiffeisen Bank hivatalos valuta eladási árfolyama az irányadó. Teljes összeg befizetése esetén az ár nem változik, előleg fizetés esetén, a hátralék fizetésekor érvényes árfolyamot kell figyelembe venni.

 

Üdülőhelyi díj: 5.600,-Ft/fő/hét 12-18 éves korig 2.800,-Ft/fő/hét

Egyágyas felár: + 50%

Rövidtartózkodási felár: +30%

Gyerekkedvezmények:

  • 6 éves korig 2 felnőttel pótágyon ingyenes
  • 6-12 éves korig pótágyon 2 felnőttel -30%
  • 6-12 éves korig főágyon 1 felnőttel -15%
  • 12 év felett pótágyon 2 felnőttel -15%
  • Babaágy 10 EUR/éj

 


Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!