Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ - MÁTRADERECSKE MOFETTA - EGER SZÉPASSZONY VÖLGY

Magyarország, Észak-Magyarország, Bükkszék
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak
Szűrés
Indulás: 2024-05-02-tól
2024-05-02-ig
Szobatípus:
Időtartam: 1 nap
Ár:
14990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

BÜKKSZÉK SALVUS GYÓGYFÜRDŐ -
MÁTRADERECSKE MOFETTA -
EGER SZÉPASSZONY VÖLGY

Időpont: 2024. május 2.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor
Program

Először Bükkszékre látogatunk a Salvus gyógyvizes fürdőjébe. 4 órás fürdőzésre lesz lehetőség, aki szeretne ebédelni is lesz lehetőség.  A Salvus gyógyvíz magas oldott ásványi sótartalmú víz, pontos besorolását tekintve az alkáli- hidrogén-karbonátos, valamint brómos-jodidos gyógyvizek közé tartozik. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz.  A fürdő specialitása az inhalátorúim, ami egy olyan helyiség, ami légúti megbetegedések gyógyítására szolgál, mégpedig úgy, hogy a betegek gyógyvizes párát lélegeznek be. 

Kék Zónák a világon azok a területek, ahol az emberek hosszú egészséges életet élnek. A Kék Zónák mintájára Mátraderecskén, ahol még a levegő is gyógy-tényező, alapították meg az Életenergia Falut. A program által a résztvevők megtapasztalhatják, és akik még nem ismerik, megismerhetik a szén-dioxid kezelést és annak gyógyító hatását, bemutatjuk a Mofetta épületét majd személyes konzultáció és vérnyomásmérést követően részt vesznek egy 25 perces próbakezelésen. (kezeletlen magas vérnyomás fennállása esetén, 14 év alatt a próbakezelésen nem lehetséges) A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy a szén-dioxidkezelés jó eredménnyel tud segíteni azon embertársainknak, akik érrendszeri, magas vérnyomás, cukorbetegség érszövődményei, fekélyes és különböző reumatológiai betegségekben szenvednek. A Mofetta intézet vezetése és dolgozói mindent megtesznek azért, hogy ezt a páratlan kincset, természetes úton feláramló széndioxidos gázt- biztonságos, esztétikus és hangulatos környezetben vehessék igénybe a gyógyulni vágyók! Ha nem szeretne a kezelésen részt venni, a bemutatót meg lehet hallgatni és körül tudnak nézni a Mofettában. (ennek költsége 1.000, - Ft/fő) A hosszú élet titka a mozgás, egészséges táplálkozás, lelkei egyensúly mellett a mérsékelt vörösborfogyasztás.

A program utolsó állomásaként Egerbe a Szépasszony völgybe látogatunk, ahol a résztvevők az Egri Borvidék egyik legismertebb tradicionális családi borászatánál bórkóstolón vehetnek részt (kérjük foglaláskor jelezni) és borvásárlásra is lesz lehetőségük. A kóstoló, 3 palackozott + 2 folyóbor kóstolása (5 * 1dl bor / fő)

Belépők: Mofetta program 2.500 Ft/fő, Salvus Gyógyfürdő 4 órás jegy 4.500 Ft/fő, Borkóstoló program 4.490 Ft/fő. (ezeket az autóbuszon az idegenvezető szedi majd össze)

Részvételi díj: 22.990,- Ft/fő 
Akciós ár: 14.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!