Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Grúzia Körutazás

Grúzia, Körutazás Grúziában, Tbiliszi
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás+Nyaralás
Szűrés
Indulás: 2024-09-12-tól
2024-09-18-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
439990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-05-tól
2024-10-11-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
4199990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Indulás: 2024-10-26-tól
2024-11-01-ig
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 5 éj
Ár:
4199990.00 Ft/fő, 2 fő részére, Budapesti indulás, Reggeli
Ajánlatkérés
Leírás

Leírás

1. nap: Utazás Grúziába
Utazás Budapestről átszállással Grúziába. Idegenvezetőnk fogadja Önt a reptéren, majd transzfer a hotelbe. Szállás: Tbilisi környékén (Heritage Hotel and Suites 4* vagy hasonló).

2. nap: Tbilisi városnézés, Mtatsminda Park
Tbilisi városának a főbb látványosságát fogjuk felfedezni. Első megállónk a híres Metekhi negyed. A kerület az egyik legkorábban lakott terület volt. Beszámolók szerint I. Vakhtang Gorgasali király templomot és erődítményt emelt itt, amely egyben királyi rezidenciaként is szolgált; innen ered a Metekhi név, amely a 12. századból származik, és szó szerint azt jelenti: ,,a palota környéke".
A Rike Park egyik leghíresebb nyilvános tere, amely a turisták és a helyiek körében egyaránt népszerű. A város kellős közepén, a Kura-folyó bal partján található. A park fő építészeti látnivalója a Béke hídja, valamint ez annak a felvonónak a kiindulópontja, amely néhány perc alatt eljuttatja a látogatókat a Sololaki-gerincen található Narikala erődhöz, ami a következő állomásunk lesz. Utána a legrégebbi kerületbe fogunk elkalandozni Abanotubaniba, ami forrásairól és fürdőiről híres. Nem messze a város szívében található a Leghvtakhevi vízesés, valamint a Mtatsminda Park (Bombora Park), ahonnan egész Tbilisi belátható. Visszatérés a szállodába.

3. nap: Tbilisi-Borjomi-Bakuriani
Miután kijelentkeztünk a szállodából Bakuriani felé vesszük az irányt. Az utazás során Borjomi városában állunk meg. A város ásványvíziparáról, a likani Romanov nyári palotáról és a Természetvédelmi Világalapról, a Borjomi-Kharagauli Nemzeti Parkról híres. A környék ásványvízforrásainak feltételezett gyógyító ereje miatt az egészségügyi problémákkal küzdők gyakori úti célja. Felkeressük Borjomi park forrását is. Akik bevállalósak, nekik ajánljuk a parkban található felvonót, ami lehetőséget ad arra, hogy az egész területet belássák (opcionális). Majd tovább utazunk Bakuriani közkedvelt üdülőhely felé, ami 1700 m magasan van a tengervízszint felett. Hosszú nappalokról és telekről is népszerű. Szállás: Bakuriani környékén (Komorebi Resort 4* vagy hasonló).

4. nap: Bakuriani-Batumi városnézés
Reggeli után Batumi felé vesszük az irányt. Bejelentkezés a szállodába, majd Batumi városnézésre invitáljuk Önöket, hogy a település számos nevezetességeit megismerhessék. Itt található az Európa Park a zenélő szökőkúttal vagy a Medea szobor, amely a gazdagságot, a jólétet és Grúzia európai világhoz való kötődését jelképezi vagy a híres Csillagászati óra, ami a Nemzeti Bank felújított tornyán található. Semmiképp se hagyják ki Ali és Nino 7 m magas, mozgó, metál szobrát, ami egy tragikus szerelmi történet tiszteletére alkották meg. Visszatérés az esti órákban a szállodába. Szállás Batumi környékén (New Wave 4* vagy hasonló).

5. nap: Batumi- Mirveti vízesés- Makhuntseti vízesés- Batumi
Reggeli után az első megállónk a Mirveti zuhatag, amit egy több száz méteres erdőn keresztül lehet megközelíteni. Maga az erdő azt a hatást kelti, mint ha tündérországba sétálnának, hiszen a fákat sötét zöld moha borítja. Miután felejthetetlen élményeket szereztek, tovább utazunk a Makhuntseti vízeséshez, ami a legnépszerűbb attrakció hiszen az, egyik legmagasabb vízesés a régióban és a helyiek igazi büszkesége. Majd visszatérés a szállodába.

6. nap: Batumi- Dendro Park-Tbilisi
Kijelentkezés a hotelből, majd tovább utazás Shekvetilibe a Dendro Parkba. 60 hektáron terül el és tele van több ezer különféle egzotikus fával, amelyeket a világ minden tájáról importáltak Grúziába. A látnivalók közé tartozik a bambuszkert és az évszázados növények is. A park a világ minden tájáról származó 58 madárfajnak is otthont ad, amelyek többsége a kihalás szélén áll, és szerepel a veszélyeztetett fajok vörös listáján. Majd tovább utazás Tbilisibe. Szállás: Tbilisibe környékén (Heritage Hotel and Suites 4* vagy hasonló).

7. nap: Hazautazás
Transzfer a kora hajnali órákban a repülőtérre a repülőgép indulási idejétől függően. A korai indulás miatt a szálloda biztosít reggeli csomagot Önöknek. Életre szóló élményekkel gazdagodva hazautazás Budapestre átszállással.

Fontos információk
Útlevélnek az országba történő belépéstől számítva min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie! A programváltozás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

- Repülőjegy oda-vissza
- Repülőtéri illeték
- Feladott- és kézipoggyász
- Transzferek
- Szállás 4* szállodákban
- Reggelit
- Magyar nyelvű idegenvezetés
- Kirándulások: Tbilisi, Mtatsminda park, Borjomi, Bakuriani, Mirveti vízesés, Makhuntseti vízesés, Dendro Park, stb a program alapján

Egyéb

Egyágyas szoba felár: 89.990 Ft (Szeptemberben), 79.990 Ft (Októberben)
Helyszínen fizetendő borravaló: 35 euro/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsoracsomag: 6 vacsora (1 vacsora a hotelben, 5 vacsora éttermekben)
Biztosítási csomag: 21.549 Ft /fő
Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. (BBP: 6.650 Ft + útlemondási 14.899 Ft) A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

Fakultatív programok

Hotel

Tbilisi környékén: Heritage Hotel and Suites 4* vagy hasonló
Bakuriani környékén: Komorebi Resort 4* vagy hasonló
Batumi környékén: New Wave 4* vagy hasonló
Tbilisibe környékén: Heritage Hotel and Suites 4* vagy hasonló

Járatok

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!