Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

4 nap Koppenhágában, kirándulással Svédországba ****

Dánia, Koppenhága, Koppenhága
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-08-09-tól
2024-08-12-ig
Szobatípus: Kétágyas standard szoba
Időtartam: 3 éj
Ár:
239900.00 Ft/fő, 2F
Ajánlatkérés
Leírás

Programleírás

1. nap:

Elutazás Koppenhágába a Ryanair járatával a délelőtti órákban. Érkezés a dán fővárosba, majd transzfer a szállodához. Érkezés után városnézésre indulunk. Metróra szállunk és a márványtemplomként is emlegetett emlegetett Fredrikskirkéhez (K) jutunk, melyet belülről is felfedezünk. Utána a dán királyi palotában, Rosenborgban (K) csodáljuk meg a szebbnél szebb szobákat, termeket és végül a koronaékszereket.

Ezután az Amalienborgot, a királyi palotát tekintjük meg kívülről, majd ismét metróval utazunk, de csak a Nyhavnig, az Új kikötőig. Innen gyalog megyünk vissza a szállodához, közben megcsodáljuk a Christiansborgot, a parlament épületét és elsétálunk a Városháza mellett vissza a szállodánkhoz.

Fakultatív vacsora.

2. nap:

Reggeli után elsétálunk a pályaudvarra, vonatra (K) szállunk és az Öresund-hídon át Malmöbe utazunk. A svéd kikötővárosban a híres Turning Torso névre hallgató, az Öresund-szoros partján álló felhőkarcolót nézzük meg először, majd a Malmöi kastélyt (K) és parkját csodálhatjuk meg. Ezután Malmö kis, középkori terén, a Lilla torg-n lesz lehetőségünk nézelődni és ebédelni is. Utána a XIV. századi Szent Péter-templom (K) és a Városháza megtekintésével fejezzük be a sétát. Vonattal utazunk vissza Koppenhágába, majd visszasétálunk a szállásunkra. Fakultatív vacsora.

3. nap:

Reggeli után Helsingörbe kirándulunk, ahol a 2000 óta a Világörökség részét képező Kronborg-kastélyban (K) teszünk látogatást. A Shakespeare Hamlet című drámájának színhelyeként ismertté vált épület Észak-Európa egyik legismertebb reneszánsz vára. Ezután a visszafelé vezető úton teszünk egy kis kitérőt Roskildébe, ahol a 12-13. században épült gótikus templomot (K) tekintjük meg, amely a világ első, téglából épült székesegyháza.

Ezután visszautazunk Koppenhágába, hajóra szállunk (K) és a vízről tekintjük meg a dán főváros legérdekesebb látnivalóit, köztük a város egyik jelképének számító Kis hableányt. Látjuk majd az Operaházat és az önjelölt autonóm városrészt, Christianiát, mely a turisták egyik legkedveltebb alternatív látnivalója.

Visszatérünk szálláshelyünkre. Fakultatív vacsora.

4. nap:

Reggeli után a csomagszobában hagyjuk a holminkat és a reptérre indulás előtti szabadidőnkben három lehetőség közül választhatunk:

  • a közelben lévő Tivolit, a dán vidám parkot látogatjuk meg: belépő 155 DKK/fő + 259 DKK/fő a különböző élményelemek használata
  • vásárlás a közeli Strogeten, a koppenhágai bevásárlóutcában
  • látogatás a Christiansborgban, amely szintén a királyi család egyik palotája: 105 DKK/fő (királyi fogadószobák + nagyterem + a gobelin terem)

Transzfer a repülőtérre. Hazautazás a késő délutáni órákban.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A tetőterasszal rendelkező, környezetbarát szálloda a R?dhuspladsen területén található, mindössze 200 méterre a Tivoli Gardens parktól és a koppenhágai központi pályaudvartól.

A reggelizőteremből és a The Lounge tetőtéri bárból kilátás nyílik Koppenhága háztetőire. A The Square minden szobája minimalista designnal, gőzkabinnal, széffel és légkondicionálóval rendelkezik. A síkképernyős műholdas TV, a minibár és az íróasztal minden szobában alapfelszereltség. A vendégek elfogyaszthatnak egy italt a The Square divatos lobbibárjában. A szálloda egész területén ingyenes wifi biztosított. A közös társalgóban TV, újságok és válogatott magazinok találhatók.

A Str?get bevásárlóutca 150 méterre kezdődik a szállodától. Éttermek, bárok, kávézók és üzletek mind gyalogosan elérhetők.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Programköltségek (Koppenhága) Turnusok:
2024-08-09 - 2024-08-12
1300

Az ár nem tartalmazza

  • Egyágyas felár: 80.000,-Ft/fő
  • Programköltségek (helyszínen kötelezően fizetendő (F): 1300 DKK
  • Félpanziós felár (fakultatív): 42.000,-Ft/fő (3 vacsora)
  • Biztosítás: 3.680,-Ft/fő
  • Stornobiztosítás: a teljes részvételi díj 2%-a

Az ár tartalmazza

  • a repjegyet,
  • a szállást 3 éjszakára kétágyas szobában,
  • belvárosi szállodában,
  • a reggelit,
  • a reptéri transzfereket,
  • magyar nyelvű idegenvezetést.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!