Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

A norvég fjordok csodálatos világa - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024

Hajóutak, Észak-európai hajóutak , Észak-európai hajóutak
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Szűrés
Indulás: 2024-05-30-tól
2024-06-07-ig
Szobatípus: 2 ágyas belső kabinban
Időtartam: 8 éj
Ár:
676000.00 Ft/fő-től
Ajánlatkérés
Leírás


csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Utolsó belső kabin!

Hajó
Costa Diadema

Indulási időpont

2024. május 30. - június 7.

Az utazás időtartama
9 nap / 8 éj

A hajóút útvonala

 

Utazás
repülővel

Ellátás
teljes ellátás

Idegenvezetés
a csoportot magyar idegenvezető kíséri

Minimum létszám
20 fő

 

Costa Diadema
Costa Diadema, a Földközi-tenger új királynője, 2014 novemberében állt munkába.
A hajó szolgáltatásai

Sport & szépségápolás
3 medence, közülük egy elhúzható tetővel, 8 jacuzzi, aquapark és pancsolómedence a gyermekeknek Többfunkciós sportpálya, szabadtéri kocogósáv Samsara Spa - 7.800 nm-es wellness-centrum négy szinten tornateremmel, tengervizes medencével, kezelőszobákkal, szaunával, gőzkamrával és szoláriummal, Samsara kabinokkal és lakosztályokkal
Éttermek & bárok
7 étterem, közülük 4 (a Club étterem, a Samsara étterem, a Teppanyaki japán étterem és a Piazza Pizza pizzéria) külön díj ellenében, előzetes asztalfoglalást követően vehető igénybe* 15 bár, köztük a Bollicine pezsgőbár, Amarillo fagylaltbár, Gran Duca di Toscana borbár, Dresden Green söröző

Étkezés
Az ínyencek készülhetnek, az ízek igazi kavalkádja várja őket a Diadema 7 fedélzeti éttermében! A világ minden tája képviselve van az a la carte klubétterem, a Samsara étterem, a japán Teppanyaki és az olasz Pizzeria, valamint a színvonalas olasz és mediterrán konyhával működő 2 főétterem és éttermi büfé gasztronómiai palettáján. 11 bárban is elidőzhetnek egy pohár innivaló felett a vendégek, továbbá számos újdonságot is élvezhetnek: a Vinoteca Gran Duca di Toscana (borbár) a legjobb olasz borokból kínál válogatást, Itália leghíresebb bortermelőinek és borkészítőinek együttműködésével; a Dresden Green sörözőben a legnevesebb olasz és külföldi márkák palackozott söreiből és válogatott csapolt sörökből válogathatnak a betérők; a Spritz aperitifekből és a tekintélyes márkájú DOC and DOCG Prosecco habzóborokból széles palettával rendelkező Bollicine bár ideális egy kis esti ejtőzésre, a Gelateria pedig finom fagylaltjaival, hagyományos olasz édességeivel, palacsintáival, forró csokoládéjával és Andrea Slitti csokoládé-készítő mester pralinéival az édesszájúakat veszi célba.

Szórakozási lehetőségek
Háromemeletes színház, 4D mozi, kaszinó és diszkó Country Rock Club Star Laser terem - interaktív lézerjátékok: lézer labirintus (Laser Maze), fegyverszimulátor (Laser Shoot) Internetpont és könyvtár Üzletek Játékterem számítógépes- és videojátékokkal, Squok Club gyermekjátszó és aquapark Forma-1 szimulátor Óriáskivetítő az úszómedencés fedélzeten

További szolgáltatások
Foto-bolt Gyorstisztító Telefon-, fax-, e-mail kommunikáció, WI-FI Orvosi szoba Pénzváltó Recepció & kirándulások irodája Kápolna
* A Samsara kabinok és lakosztályok vendégei számára a Samsara étterem ingyenes.

Részvételi díj kétágyas belső kabinban

Részvételi díj (Ft/fő)

(Eur/fő)

1. utas

főágyon

2. utas

főágyon

Összesen
Belső kabinban

676.000 Ft

(1.690€)

676.000 Ft

(1.690€)

1.352.000 Ft

(3.380€)

Kikötői illeték

64.000 Ft

(160€)

64.000 Ft

(160€)

128.000 Ft

(320€)

Repülőtéri illeték kb.

90.000 Ft

(225€)

90.000 Ft

(225€)

180.000 Ft

(450€)

Útlemondási biztosítás (1,5 %)* összesen 2 főre

22.980 Ft

(57€)

Teljes csomagár 2 fő részére   1.682.980 Ft
A teljes csomagár euróban is befizethető: 4.207 €
 

 

A Ft ár 1 € = 400 Ft árfolyamig érvényes. A részvételi díj fizethető forintban és euróban is!


A csomagár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • magyar nyelvű idegenvezető kíséret az út teljes időtartama alatt
  • Budapest - Hamburg - Budapest repülőjegy turista osztályon egy átszállással
  • 1 éjszaka szállás a hajóút előtt Hamburgban, kétágyas szobában reggelivel
  • Vacsora Hamburgban
  • szükséges busztranszferek a repülőtér, a szálloda, és a kikötő között
  • elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
  • a hajón teljes ellátás és korlátozott italfogyasztás (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz)
  • a hajóúton fizetendő kötelező borravalót (12 év felett és felnőtteknek 11 euró/fő/éj, gyermekeknek 2-12 év között 5,5 euró/fő/éj, 2 év alatt nincs)
  • a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata
  • a repülőtéri illeték
  • a kikötői illeték
  • útlemondási biztosítás, mely a csomagár és a repülőtéri illeték értékének 1,5%-a*
  • AJÁNDÉK program: városnézés Hamburgban
     

A csomagár az alábbiakat nem tartalmazza:

  • az italfogyasztás egy része** (minden alkoholtartalmú és alkoholmentes ital, valamint a büfééttermek nyitva tartásán kívül a vízfogyasztás is)
  • a személyes kiadások (pl. telefon, minibár, stb.)
  • a fakultatív kirándulások díja*** (minden kikötési ponton magyar nyelvű kirándulást szervezünk, min. 10 fő jelentkezése esetén)
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás – megkötését feltételen javasoljuk
  • az esetlegesen szükséges Covid tesztek költsége
     

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

** Italcsomagot érdemes itthon, előre vásárolni, egyes italcsomagok a fedélzeten magasabb áron vásárolhatók meg.

*** A magyar nyelvű fakultatív kirándulásokra itthon előre kell jelentkezni, az angol/német/francia/olasz/stb. nyelven indított programokat a fedélzeten is le lehet foglalni a szabad kapacitások függvényében.

 

TELJES ÁR (BRUTTÓ ÁRAZÁS, CSOMAGÁR)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások, pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások; ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervízdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!