Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Sunrise Pearl Hotel & Spa *****

Ciprus, Protaras, Protaras
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz (repülőjegyet, illetéket és útlemondási biztosítást is!)
Leírás

Általános:

A 165 szobával rendelkező hotel kb. 65 km-re  helyezkedik el Larnaca repülőterétől, közvetlenül a tengerparton. A kertben szabadtéri medence található. A  napernyők és a napágyak a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. Wireless internetezésre díjmentesen van lehetőség a szobákban és a közösségi terekben. A hotel szolgáltatásait bővíti: SPA részleg, mosoda, fitneszterem, teniszpálya, gyerek programok, kids club.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe, valamint a szálloda fenntartja a jogot szolgáltatásainak, koncepciójának megváltoztatására, melyre irodánknak nincs ráhatása! A térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a szálloda recepcióján kérhető bővebb információ.

Szolgáltatások

DELUXE ROOM WITH SEA VIEW

  • Egyéb: Légkondicionáló (Központi), Erkély, Hajszárító, Vízforraló, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen

DELUXE ROOM WITH SIDE SEA VIEW

  • Egyéb: Légkondicionáló (Központi), Erkély, Hajszárító, Vízforraló, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen

A *-al jelölt szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.


Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!