Tengerparti nyaralásLegnépszerubb úticélok
Részletek

Eszterházy kastély és a világhírű AIDA előadás (egy titkos szerelem története)

Ausztria, Burgenland, Eisenstadt
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Szűrés
Indulás: 2024-07-28-tól
2024-07-29-ig
Szobatípus: Program
Időtartam: 1 nap
Ár:
14990.00 Ft/fő
Ajánlatkérés
Leírás

Időpont: 2024. július 28-29.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 10.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 11.00 órakor

 

Program
Giuseppe Verdi "Aida" operáját helyesen nevezhetjük a zenetörténet egyik legjobbjának.  Aida című opera a fáraók uralkodása alatt zajlik. Személyes drámák, a klasszikus szerelmi háromszög és az égő és elpusztító féltékenység kerül előtérbe. A hadifogoly etióp királylány és király, a szerelméért és szerelme miatt elbukó egyiptomi hadvezér történetén végig dübörög a háború. Ez a mese igaz a háborúról szól, de a végén diadalmaskodik a lélek tisztasága.                                  

Első megállónk a Kismartoni (Eisenstadt) Eszterházy-kastély. Esterházy-barokk kastély egykor magyarországi főúri lakhely volt, mely jelenleg az Burgerland tartomány fővárosának, Eisenstadtnak-Kismartonnak a jelképe. A Bécstől pusztán 60 km-re fekvő kastély vendégei között főurak, uralkodók voltak, valamint Joseph Haydn alkotói tevékenységének egyik fő helyszíne is volt. A rendkívül színvonalasan, gazdagon berendezett termek bejárása kihagyhatatlan program. Megismerjük a család történetét, láthatjuk műkincseiket. Az exkluzív „Haydn Explosiv” kiállítás pedig a zenei géniusz pályafutásával és munkásságával kínál egyedülálló élményt.

A kastélytermek és a park meglátogatása után felkeressük a Hegyi-templomot, ahol Haydn mauzóleuma található.

Kastély belépő: kb. 16 €

A műemlékek meglátogatása után egy estebéden veszünk részt. Majd a St. Margaretten kőfejtőjébe igyekszünk. Szentmargitbányai Kőfejtő ma az egyik legszebb és legimpozánsabb szabadtéri színpad Európában. Nem véletlenül nyilvánította az UNESCO mind a tájegységet, mind pedig a Szentmargitbányai Kőfejtőt a világörökség részévé.

A világhírű Aida operájának megtekintés előtt egy színpad bejáráson veszünk részt, ahol betekintést nyerünk a szabadtéri színház kulisszatitkaiba.

Az este megkoronázása következik, mely során egy felejthetetlen élmény részesei leszünk. Az előadás hossza kb. 3 óra, szünettel együtt. Színpad bejárás belépő: 4000,-Ft. az opera jeggyel, az út foglalásánál fizetendő!Hazaindulás az előadás után kb.23.30 körül. Visszaérkezés Budapestre várhatóan másnap hajnali 4 óra körül.

Jegyárak:

K1: kategória: 52.500,-Ft

K2: kategória: 41.500,-Ft

K3: kategória: 34.100, Ft

K4: kategória: 25.600,-Ft

K5: kategória:18.400,-Ft

 

Az Operajegy a választott kategóriának megfelelően a szabad helyek és a készlet erejéig állnak rendelkezésre! Előre fizetendő! Útlemondás esetén a megvásárolt opera jegyeket, valamint a színpad bejárás jegyét nem áll módunkban visszaváltani!

 FONTOS INFORMÁCIÓ!

Rossz idő esetén: Az előadás szervezői a jogot fenntartják maguknak, hogy 45 perccel az előadás megkezdése előtt lemondják az előadást, ebben az esetben a jegyek árát visszatérítik. A megkezdett előadást, megtartják és a jegyárat, nem fizetik vissza! Kérjük, ennek megfelelően készüljenek öltözékükkel.  

 

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 14.990,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 1.980,-Ft/fő

Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hasonló ajánlatok

Kedves Utasaink!
A jelenleg kialakult koronavírus helyzetre való tekintettel weboldalunk működését a következő 2-3 hónapra felfüggesztjük. Amíg az élet körforgása vissza nem áll a normál kerékvágásba, addig a NagyUtazás.hu - Az egész világ belefér Facebook oldalán tájékozódhatnak további információkról.
Irodánk továbbra is nyitva tart, de home officban folytatja működését, az összes ismert elérhetőségen kollégáink megtalálhatóak és állnak rendelkezésükre bármilyen kérdés vagy ügyintézés esetén minden hétköznap 9:00-17:00-ig.
Telefonszám: 06 1 371 21 91 vagy 06 30 343 43 43
E-mail cím: info@nagyutazas.hu
Köszönjük megértésüket, kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!